Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret Açıklandı

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,241
3,587
113
İstege bagli sigorta 8970 yatiruyordum o ne kadar olucak acaba

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,459
3,573
113
kardesim her gun ayni cafeye gidip bi americank icsen 1 er saat oturupte illa bir kiz dusururdun.bu kadar da yoklukta olma.
125 tl gunluk ayda sana 4 lira para yapar bir ayda yapardin kiz arkadaşı
Kira 12 bin reis
Benim baba yok annemle yasıyorum tek.
Kalan 10 bin aylık elektrık su alısverıs fatura derken bana belkide elimde kalan 1.2 bin lira

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,010
32,446
113
Dostlar bende size bisi sorcam konu açılmışken şimdi eve oturalı 5 ay olcak yılbaşında zam olurmu olmazmi 1 senelik kontratlı ev kafam karıştı herkes bişi diyor konuyla alakalı bana göre olmaz sonuçta 1 sene bu kontrat fikir lütfen dalga geçmeyen dostlar söylesin 😀
Kontrat suresi dolduğunda 5bin zamlı yeni kontrat yaparsın artık

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,971
3,639
113
Zaten yapılan zamı fazlasıyla faturalara flan gelen zamlar la geri alıcaklar

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,321
1,421
113
Ev kirası 1 yıllık kontrat yapma 2 3 senelik kontrat yap adamlar bilerek 1 senelik teklif ediyorlar ki kontrat suresi dolunca güzel bir zam yapayım diye millet sadece kendini düşünür olmuş artik
Doğru söylüyorsun yapmamak lazım ama işte ağa paşa hikayesi be dost bu işler parası mali olan herzaman aga ama ev sahibi iyi o konuda vicdansızlar dan değil

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,145
1,966
113
O sırada 1 günde yanlışlıkla eklenen matbet 1000 nakiti 13 saatte 30bin yapan kumarbaz bizzikolarr

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,773
1,131
113
Yaşım 31 e gitti rizeliyim şükür bir kere bile oy vermedim bu düzene ulan düzüldüğün bir sisteme nsl oy verir bu insanlar sadece MHP ye verirdim oyumu ittifak olduğu gün oda benim için bitti aklı olan şu meclisteki vatan hainlerine oy falan vermez 85 milyon 550 tane vatan haini besliyor