- 10,241
- 3,587
- 113
İstege bagli sigorta 8970 yatiruyordum o ne kadar olucak acaba
Kira 12 bin reiskardesim her gun ayni cafeye gidip bi americank icsen 1 er saat oturupte illa bir kiz dusururdun.bu kadar da yoklukta olma.
125 tl gunluk ayda sana 4 lira para yapar bir ayda yapardin kiz arkadaşı
Kontrat suresi dolduğunda 5bin zamlı yeni kontrat yaparsın artıkDostlar bende size bisi sorcam konu açılmışken şimdi eve oturalı 5 ay olcak yılbaşında zam olurmu olmazmi 1 senelik kontratlı ev kafam karıştı herkes bişi diyor konuyla alakalı bana göre olmaz sonuçta 1 sene bu kontrat fikir lütfen dalga geçmeyen dostlar söylesin 😀
Yeminle öyleKız arkadas yapamıyorum 5 senedir aldıgım asgari ücret yüzünden. Eve zor yetiyor elime kadın eli değmeyeli 3 sene oldu çıldırıyorum artık 😔
Bende öyle düşünüyo dum dost eyvallah bilgi içinKontrat suresi dolduğunda 5bin zamlı yeni kontrat yaparsın artık
k. bakma reis dusunemedimKira 12 bin reis
Benim baba yok annemle yasıyorum tek.
Kalan 10 bin aylık elektrık su alısverıs fatura derken bana belkide elimde kalan 1.2 bin lira
Ev kirası 1 yıllık kontrat yapma 2 3 senelik kontrat yap adamlar bilerek 1 senelik teklif ediyorlar ki kontrat suresi dolunca güzel bir zam yapayım diye millet sadece kendini düşünür olmuş artikBende öyle düşünüyo dum dost eyvallah bilgi için
Doğru söylüyorsun yapmamak lazım ama işte ağa paşa hikayesi be dost bu işler parası mali olan herzaman aga ama ev sahibi iyi o konuda vicdansızlar dan değilEv kirası 1 yıllık kontrat yapma 2 3 senelik kontrat yap adamlar bilerek 1 senelik teklif ediyorlar ki kontrat suresi dolunca güzel bir zam yapayım diye millet sadece kendini düşünür olmuş artik
total zararını da yazsana kralO sırada 1 günde yanlışlıkla eklenen matbet 1000 nakiti 13 saatte 30bin yapan kumarbaz bizzikolarr
Kanka zarar yok benim son 6-7 ayda kârdayımtotal zararını da yazsana kral
aynenKanka zarar yok benim son 6-7 ayda kârdayım
dost her sözleşme 1 yıldır 5 yılda yapsan gecerliligi yok dost bilmiyorsan soyliyim.Ev kirası 1 yıllık kontrat yapma 2 3 senelik kontrat yap adamlar bilerek 1 senelik teklif ediyorlar ki kontrat suresi dolunca güzel bir zam yapayım diye millet sadece kendini düşünür olmuş artik
Yok bilmiyorum ben hiç kirada oturmadım ama ona rağmen millet kiraya 20bin ödeyince benim de zoruma gidiyor artikdost her sözleşme 1 yıldır 5 yılda yapsan gecerliligi yok dost bilmiyorsan soyliyim.