HahhahahahaBen çalıştığım halde yine o haldeyim
HahahhahaS*ikisesim bile gelmiyor reis benim
Çünkü sen yürüyen cinselliksinS*ikisesim bile gelmiyor reis benim
Artık yaşlandım yuruyemiyorumÇünkü sen yürüyen cinselliksin
gecmıs olsun dostum daha gencsın çalısıyomusun bilmiyorumda süreklı evdeysen onun etkısı buyuk yatmak vücudu daha çok yoruyo aksıne nekadar cok çalısırsan vucüt daha dinç kalıyo ama yoruluyo en önemli etken ise yokluk baska açıklaması yok sana katılıyorumSadece merak ediyorum.
Benim gibi düşünen varmı diye uzun süredir kafa yoruyorum. Eskiden ölümden korkardım şimdi aksine huzurlu geliyor, eskiden kendime çok özen gösterirdim şimdi ise olması gereken neyse onu yapıyorum, bir kızla konuşuyorum yemin ederim mesajlaşmaktan sıkılıyorum. Düzenli öğün yemiyorum ne zaman acıkırırsam o zaman yiyorum.
Artık gezmek değilde evde yatmak iyi geliyor
Eskiden enerjiktim şimdi ağrımayan yerim yok
Yaş 25 bende film koptu..
Aynen45 de söylemen lazımdı bunları
Seni çok iyi anlıyorum dost inan okula gidiyorum koyuyor adama, zibidiler liseli sanki boş boş muhabbetler zaten bir iş yapmak bile adamı geriyor anca sabahtan akşama kadar telefonla ilgileniyorsun her şeyi erteliyorsun sgk dan düştük hastaneye bile gidemiyorsun hayat bitmiş biz de zorluyoruz gibiSadece merak ediyorum.
Benim gibi düşünen varmı diye uzun süredir kafa yoruyorum. Eskiden ölümden korkardım şimdi aksine huzurlu geliyor, eskiden kendime çok özen gösterirdim şimdi ise olması gereken neyse onu yapıyorum, bir kızla konuşuyorum yemin ederim mesajlaşmaktan sıkılıyorum. Düzenli öğün yemiyorum ne zaman acıkırırsam o zaman yiyorum.
Artık gezmek değilde evde yatmak iyi geliyor
Eskiden enerjiktim şimdi ağrımayan yerim yok
Yaş 25 bende film koptu..