Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Artık Film Koptu

aras3472

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
44
28
tiribe girme, duzgün insanlar ile arkadaslık et, yasaklı maddelerden alkolden uzak dur, acil bir kiz arkadas yap.. devam et

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
Sadece merak ediyorum.
Benim gibi düşünen varmı diye uzun süredir kafa yoruyorum. Eskiden ölümden korkardım şimdi aksine huzurlu geliyor, eskiden kendime çok özen gösterirdim şimdi ise olması gereken neyse onu yapıyorum, bir kızla konuşuyorum yemin ederim mesajlaşmaktan sıkılıyorum. Düzenli öğün yemiyorum ne zaman acıkırırsam o zaman yiyorum.
Artık gezmek değilde evde yatmak iyi geliyor
Eskiden enerjiktim şimdi ağrımayan yerim yok
Yaş 25 bende film koptu..
gecmıs olsun dostum daha gencsın çalısıyomusun bilmiyorumda süreklı evdeysen onun etkısı buyuk yatmak vücudu daha çok yoruyo aksıne nekadar cok çalısırsan vucüt daha dinç kalıyo ama yoruluyo en önemli etken ise yokluk baska açıklaması yok sana katılıyorum

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
330
83
Herkes bırakmak istiyor aslında bu illeti ama en kötüsü de Kendine saygın kalmıyor artık çok sıkıldım gelip buraya içimizi döküyoruz ama Hepimiz aynıyız

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,474
490
83
Kumar oynayan bir insanın düzgün bir hayatı olabilirmi diye düşündüm sadece

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,026
340
83
tükenmişlik sendromuna girmişsin hocam boşver kafaya bişeyi takma hayat acımasız ama güzel

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
412
63
Arkadaş dalga geçer gibi s kıs sesim gelmiyor demiş . Hocam bu tamamıyla hayatını kumar yaptığı için gerçekten kumarda üst seviye budur heralde bir erkeğin cinsellik istememesi tamamıyla kumar bağımlılığı ile alakalıdır. Bende bu durumları yaşadım artık oynamıyorum artık sitelere para atmıyorum iyilik akımı arada bir takip ediyorum. Ve şunu söyleyeyim . Gerçekten hayattan tat almaya başladım. Eski zımba zamanlarıma yavaş yavaş geri dönüyorum ek işe başladım tamamıyla dolu hayat dolu geçiyor. Yoruluyorum ama herkesin olduğu gibi benimde borçlarım var 1 sene içinde düze çıkmayı planlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Sadece merak ediyorum.
Benim gibi düşünen varmı diye uzun süredir kafa yoruyorum. Eskiden ölümden korkardım şimdi aksine huzurlu geliyor, eskiden kendime çok özen gösterirdim şimdi ise olması gereken neyse onu yapıyorum, bir kızla konuşuyorum yemin ederim mesajlaşmaktan sıkılıyorum. Düzenli öğün yemiyorum ne zaman acıkırırsam o zaman yiyorum.
Artık gezmek değilde evde yatmak iyi geliyor
Eskiden enerjiktim şimdi ağrımayan yerim yok
Yaş 25 bende film koptu..
Seni çok iyi anlıyorum dost inan okula gidiyorum koyuyor adama, zibidiler liseli sanki boş boş muhabbetler zaten bir iş yapmak bile adamı geriyor anca sabahtan akşama kadar telefonla ilgileniyorsun her şeyi erteliyorsun sgk dan düştük hastaneye bile gidemiyorsun hayat bitmiş biz de zorluyoruz gibi :) herkese bol şans