- 14,867
- 12,067
- 113
Nerde YouTube videosu at bakiyim banaHepsini yaptım kanka
Nerde YouTube videosu at bakiyim banaHepsini yaptım kanka
Sarallara ulaş knkHepsini yaptım kanka
Sildim kanka videoyu günde 2-3 izlenme alıyor en son diyeNerde YouTube videosu at bakiyim bana
Benim bi sitede 300 ödendi yazıyor hesaba gelen giden yokBu matbet 4 saattir çekimi yollamadi yapmazdı böyle
Niye siliyosun dostum 10.000 görüntülenme alcak hali yok ancak herhangi bir Artemisbet şikayet aratmadinda çıkacaktı o. Videolu şikayetler en etkili şikayetler genelde.Sildim kanka videoyu günde 2-3 izlenme alıyor en son diye
Havale de sıkıntı var herhaldeBenim bi sitede 300 ödendi yazıyor hesaba gelen giden yok
Bakalım beklemekten helak oldukNiye siliyosun dostum 10.000 görüntülenme alcak hali yok ancak herhangi bir Artemisbet şikayet aratmadinda çıkacaktı o. Videolu şikayetler en etkili şikayetler genelde.
ödendi yazdığında aracıya gidiyor para aracı firma yolluyor sonrasında gelir merak etmeBenim bi sitede 300 ödendi yazıyor hesaba gelen giden yok
Aynen öyleödendi yazdığında aracıya gidiyor para aracı firma yolluyor sonrasında gelir merak etme
Canlı desteğe bağlandım ilgili birim aktaracak falan dedi 3 saat sonunda geldiödendi yazdığında aracıya gidiyor para aracı firma yolluyor sonrasında gelir merak etme
Gerçek değil sahte siteye dolandırılmış bunlar yüksek çekim yapan tanıdığım çok o sitede hiç tekrar yatırım istediğini duymadım sitenin imkanı yokGerçek beyler yahu.
Herkese aynı oyunları yapmıyorlar.
Ucu açık herşeyin..
Herkes bizim gibi kumarın her türlü şeyini bilmiyor, saf insanları kandırıyorlar.
8 Milyonu alabilmeleri için biraz güvenilir olmanız, ödeme yapmanız lazım vs diyip yatırım yaptırmışlar sürekli, izleyin videoyu.
Bakmadım bile videoya ne olduysa az bile olmuş sağlam olmayan oynamasın 😆😆😆
Artemisbet'in neler yaptığından bahsediliyor videoda.
Mektup bırakmış intihar eden karı koca.
Bir sürü olmayan çevrim çıkarmışlar, extra para yatırmalarını istemişler, tehdit etmişler v.s
Dost araştır olayı olay gerçek bir kaç kere 100bin,80bin falan odemisler sonra güvenlik için geri gönderin falan diye yalanlar uydurmuslar, haberler mevcut haber sitelerinde. Zaten fake sitede oyun oynayamazsin. Yıllardır oynuyorlarmisGerçek değil sahte siteye dolandırılmış bunlar yüksek çekim yapan tanıdığım çok o sitede hiç tekrar yatırım istediğini duymadım sitenin imkanı yok
Bu videoyu geçen hafta senin VEDA konunda ben paylaşmıştım. İzle ibret al intihar etme diye.
Artemisbet'in neler yaptığından bahsediliyor videoda.
Mektup bırakmış intihar eden karı koca.
Bir sürü olmayan çevrim çıkarmışlar, extra para yatırmalarını istemişler, tehdit etmişler v.s
Saol dost. Belki komik geliyordur ama bir anlık bir şey. Gerçekten hepimizde potansiyel bir kurbaniz bu yolda. En iyisi oynamamak artık. Ben gercekten karar verdim artık birakicam.Bu videoyu geçen hafta senin VEDA konunda ben paylaşmıştım. İzle ibret al intihar etme diye.
Emin ol oynamazsin bir daha ,bir laf vardir buraya yazmak olmaz,sen ne demek istedigimi anlamissindir,Saol dost. Belki komik geliyordur ama bir anlık bir şey. Gerçekten hepimizde potansiyel bir kurbaniz bu yolda. En iyisi oynamamak artık. Ben gercekten karar verdim artık birakicam.