- 1,269
- 320
- 83
Bu elmas ödülü için 1000 mesaj mı lazım
AynenBu elmas ödülü için 1000 mesaj mı lazım
HaklısınBeyler Allah icin hikaye gercek. Tüm haber sitelerinde haber var. Mektupta her şeyi anlatmışlar. Sitelerin hep klasik oyunlari yaptığını düşünmeyin farklı şeylerde yapabiliyolar. Odemese odemeyebilirdi ancak bu şekilde hem bir sürü para kopartmis hem ödeme yapmamış oldu.
Neler yaşanmistir kim bilir. Herkes forumda takılan bizler gibi değil ki inanıyorlar.
Allah razi olsun dost, hepimizin inşallah.İnşAllah dost hakkında hayırlısı olsun umarım düşündüğündende güzel ilerler işler
Topladım kardeşim çok saol sorduğun için. Yakinda her şey çok daha güzel olacak inşallah.Sabribey lütfen apartmanla ilgilenelim sabah sabah moralim bozuldu umarım topladın kendini iyisindir
Abi site elemanları yapmıştır sahte sitedir imkanı yok başka türlüBende klon olma ihtimalini düşünüyorum
Hakkinda hayırlısı cok sevindim sen iyi ol iyi adamsınTopladım kardeşim çok saol sorduğun için. Yakinda her şey çok daha güzel olacak inşallah.
Eyw canım kardeşim, bilmukabele 🥰Hakkinda hayırlısı cok sevindim sen iyi ol iyi adamsın
Spam yaparak mesaj kasmak yasak dost banlarlar yapma, rolling konularında yapabilirsinSahtedir sahte
Şu benim Sheraton olayını çözemez misinEyw canım kardeşim, bilmukabele 🥰
Yok kanka spam yapmıyom arkada video izliyorum. İzledikçe yorum da bulunuyorumSpam yaparak mesaj kasmak yasak dost banlarlar yapma, rolling konularında yapabilirsin
Şikayet var ve tüm forumlara konu açŞu benim Sheraton olayını çözemez misin
Hepsini yaptım kankaŞikayet var ve tüm forumlara konu aç
YouTube da videolu olarak paylaş
Telegramlarda paylaş
Başka yapacak hiç bir şey yok malesef..