Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Artemisbet'in İntihar Eden Karı Koca Üyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,401
7,736
113
Gerçek beyler yahu.
Herkese aynı oyunları yapmıyorlar.
Ucu açık herşeyin..
Herkes bizim gibi kumarın her türlü şeyini bilmiyor, saf insanları kandırıyorlar.
8 Milyonu alabilmeleri için biraz güvenilir olmanız, ödeme yapmanız lazım vs diyip yatırım yaptırmışlar sürekli, izleyin videoyu.
Sürekli izleyip paranoyak mı olalım bir kere bile izlemiyorum.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,329
37,167
113
Ablası akillardi demiş ama yaptıkları hiçbir eylemde akıl göremedim ben ne oynadıkları kumarı akıllı oynamışlar nede intiharı çare seçmeleri

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Gerçek beyler yahu.
Herkese aynı oyunları yapmıyorlar.
Ucu açık herşeyin..
Herkes bizim gibi kumarın her türlü şeyini bilmiyor, saf insanları kandırıyorlar.
8 Milyonu alabilmeleri için biraz güvenilir olmanız, ödeme yapmanız lazım vs diyip yatırım yaptırmışlar sürekli, izleyin videoyu.
Çok gerçek gibi değil kanki en fazla ödemiyoruz hadi yallah der. Ğara yatırın demez

Bjksamet74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
518
256
63
Bu haber geçen hafta açılmıştı burada adamın beyler kapatmıştı konuyu yine kapatırlar kapatmayın en başa sabitleyin hatta bütün. Forumlarda bunu actirinki namussuz siteler utanır belki kaybedince sorun yok kazanınca insanları mağdur edin degil 8 milyon 10 milyonda kazansa insanlara bir şekilde bu parayı ödemek zorundasınız işte sonucu bu konu kapatmakla kime hizmet ediyorsunuz...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,329
37,167
113
Bu haber geçen hafta açılmıştı burada adamın beyler kapatmıştı konuyu yine kapatırlar kapatmayın en başa sabitleyin hatta bütün. Forumlarda bunu actirinki namussuz siteler utanır belki kaybedince sorun yok kazanınca insanları mağdur edin degil 8 milyon 10 milyonda kazansa insanlara bir şekilde bu parayı ödemek zorundasınız işte sonucu bu konu kapatmakla kime hizmet ediyorsunuz...
Dost kazanmaninda bir sinirj olsun ya sonuçta hobi ben 20 bin kazandığımda hemen çekerim kaldiki kazayla 500 bin görsem hesapta 4 sigorta şirketi kiralarim :) kumardan milyon kazanmak nedir ya

Bjksamet74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
518
256
63
Dost kazanmaninda bir sinirj olsun ya sonuçta hobi ben 20 bin kazandığımda hemen çekerim kaldiki kazayla 500 bin görsem hesapta 4 sigorta şirketi kiralarim :) kumardan milyon kazanmak nedir ya
İyide nerden biliyoruz 8 milyonu kupondanmı kazandılar yoksa çok yüklü bir spin satın alıp yapipta biranda spindenmi kazandılar ayrıca konuda gülücükle yorum yapılacak bir konu değil bence

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
@SabriBey sende depresyonda sin sakin örnek alma bunlari kendine aman diyim :) para bu gelir gider
Yok kanka ben artık düzeltiyorum kendimi.
Düzelttim bile sayılır hatta.
Güzel projelere başlıyorum muhtemelen para sıkıntısı çekmeyeceğim artık.
Eski güzel günlere doneceğim. Kumarıda bırakacağım.

Skorsky

𝙈𝙆𝘼 ∞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,258
2,706
113
Yok kanka ben artık düzeltiyorum kendimi.
Düzelttim bile sayılır hatta.
Güzel projelere başlıyorum muhtemelen para sıkıntısı çekmeyeceğim artık.
Eski güzel günlere doneceğim. Kumarıda bırakacağım.
Apartmanı mı sattın yöneticii sabrii 😂

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
6 sayfalık intihar mektubunda herşeyi anlatmışlar ama mektubu bulamadım mlsf

Burakyesil7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
1,370
113
Ben doğru olduğunu düşünmüyorum bu muhabbetin içinde başka bir iş var veya yanlış anlatıyor adam

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,367
1,918
113

Artemisbet'in neler yaptığından bahsediliyor videoda.
Mektup bırakmış intihar eden karı koca.
Bir sürü olmayan çevrim çıkarmışlar, extra para yatırmalarını istemişler, tehdit etmişler v.s
Sabrı bey sen durumları duzelttınmı gecen intihar etsem dıordun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...