- 30,621
- 9,651
- 113
Ben ceikiis konularından beri varım sabahtandir mesaiye geçtim 😊Baştan beri kaç kişi var beyler
Ben ceikiis konularından beri varım sabahtandir mesaiye geçtim 😊Baştan beri kaç kişi var beyler
İnşallah oran yarışmasından beri tutan ilk kuponHayrını gör enişte 😀
Sen onları hallet dost paradan şapka yaptırdik yineBaştan beri kaç kişi var beyler
İyi oldu bu kırılma noktası budur inşallahİnşallah oran yarışmasından beri tutan ilk kupon
Bu günleride görmek varmış tebrikler dost2 kupon yaptım sadece awq ya Ekli dosyayı görüntüle 317660
Eniştem yok mu bi 36 oran daha hep ben hep be olmuyor böyle :\İnşallah oran yarışmasından beri tutan ilk kupon
Ben en başından beri burdaydimSen onları hallet dost paradan şapka yaptırdik yine
Abi ben şanssızım sadece burda millet 1 gol 1.50 ye 90 dakika bekliyo ben 36 oran teklinin yanına maç koyuyom😁Bu günleride görmek varmış tebrikler dost
Neyse bişey demicemBen en başından beri burdaydim
Pardon düzenbaz mısınız acaba gerçekten ciddi soruyorum :\@Arslnnnnn konunun başından beri buradayız ama @Enişte 'de sanki 2 kişiye kıyak geçse güzel olur. kazandıklarınızda gözümüz yokta. 36 oranın heyacanı hepimize yetti valla
O kadar heyecan yapmış ki 2 mesaj atabilmiş sadexe@Arslnnnnn konunun başından beri buradayız ama @Enişte 'de sanki 2 kişiye kıyak geçse güzel olur. kazandıklarınızda gözümüz yokta. 36 oranın heyacanı hepimize yetti valla
Kesene bereket kralBeyler 5 kişi 45 TL..
@Pikaçuu @SULLY @TayfunWhite @Werderbremen @keskin4455
Recoya atıyorum o atar size. Reco sen payfix yaz.
Kesene bereket dostBeyler 5 kişi 45 TL..
Kesene bereketBeyler 5 kişi 45 TL..
Dost bize ne var 😁Beyler 5 kişi 45 TL..