- 32,008
- 26,262
- 113
Ben bozarımarkadaşlar ben sürekli yazan biri değilim. 50 lira için burada kendinizi bozacaksanız siz bilirsiniz. sizin olsun hayrını görün. ayıp etmeye değmez.
Ben bozarımarkadaşlar ben sürekli yazan biri değilim. 50 lira için burada kendinizi bozacaksanız siz bilirsiniz. sizin olsun hayrını görün. ayıp etmeye değmez.
Deme dost biz işin lâtiflerindeyizNeyse bişey demicem
Biz bozarız reis para için başka soruarkadaşlar ben sürekli yazan biri değilim. 50 lira için burada kendinizi bozacaksanız siz bilirsiniz. sizin olsun hayrını görün. ayıp etmeye değmez.
Dicem ya son dönemde formundasın sıklıkla ödül aldığına denk geliyorum arada ayıp olmazsa 1-2 etkinlik patlat 2021 den beri tık yok bakalım nasıl kumarcısınDeme dost biz işin lâtiflerindeyiz
Reis sakin içerden yeni çıktınBiz bozarız reis para için başka soru
Ne istersin dostDost bize ne var 😁
Afilli bir teşekkür et dostNe istersin dost![]()
Her zamab ederiz dostAfilli bir teşekkür et dost
Cmas dene bıdeBen bi 200luk dede alıp geleyim![]()
XCmas dene bıde
Reco ben tek yasiyom ne zamandır para gecmiyodu 2 kişi 100 aticam kazanırsak yine atarimEnıste benım yunusemrem nerde
Kesene bereketReco ben tek yasiyom ne zamandır para gecmiyodu 2 kişi 100 aticam kazanırsak yine atarim
1 benReco ben tek yasiyom ne zamandır para gecmiyodu 2 kişi 100 aticam kazanırsak yine atarim
Arslan payını aldın sen 😁
🥺Arslan payını aldın sen 😁