Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Fikir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Arkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Arkadaşlar biliyorum bıktınız ama yapabileceğim günlük yevmiyeli Ankara'da iş bulmam lazm ama günlük olursa daha iyi olur fikir verecek arkadaşım varmı ilanlara bakıyorum bulamıyorum yevmiyeli
Dedi ya sana biri burda kargo firması var diye 1100 veriyormuş ona gitsene kral adam yardımcı olacam demisti

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Kral yanlis anlama da sende calisma g*tu yok gibi biraz. Herkes bir şeyler yapmaya calisiyor ama nafile gibi. Yat gitsin boş ver zaten kumara gidecek

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Kral yanlis anlama da sende calisma g*tu yok gibi biraz. Herkes bir şeyler yapmaya calisiyor ama nafile gibi. Yat gitsin boş ver zaten kumara gidecek
Hocam ben engelliyim her işi yapamıyorum bende isterim her işi yapmayı

Ruhadam

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,432
186
63
Yerden ısıtma döşeme işi var Koçhisara gidersen dostum yovmiye düşük şayet

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Reis sana dedim yardımcı olayım kendini toplayana kadar kargo aktarma merkezine sokayım yemek servisi sigortası var 1100₺ para veriyorlar , ben sana günlük ödeme yaptıracağim dedim sen bin tane soru sordun , ne yapmamızı istiyorsun işyeri açıp senimi alalım yanımıza

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Reis sana dedim yardımcı olayım kendini toplayana kadar kargo aktarma merkezine sokayım yemek servisi sigortası var 1100₺ para veriyorlar , ben sana günlük ödeme yaptıracağim dedim sen bin tane soru sordun , ne yapmamızı istiyorsun işyeri açıp senimi alalım yanımıza
Tamam hocam günlükse olur nasıl olacak hocam yardımcı olurmusunuz

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
381
83
Hergun yeni bir konu clover kardeş ne bekliyon gel sen yat sana günlük maaş vermek demelerinimi

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Tamam hocam günlükse olur nasıl olacak hocam yardımcı olurmusunuz
Kusura bakma reis sen çalışmazsın , çalışacak insan o gün kaç kere dedim soru sormak yerine numara isterdi
Gerçekler acıdır sen kendin bul , arkadaşın bir tanesi bana mesaj attı başlayayim dedi soru bile sormadı olur dedim başlayacak yani çalışacak insan soru sormaz ihtiyacı varsa köprüyü geçene kadar ayıya dayı der senin tuzun kuru reisim Allah'a emanet.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Yine açmış aynı konudan 😄😄 her gün açıyor bugünü de boş geçmedi. Yarında aç bu konudan

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
Kanka meyhane pub clup en kötü pavyonda falan çalışman lazım bahşiş kurtarıyor