Bende @DubaiÇikolatası ve @tekalali6767 için numara alacam bir daha dolandırsınlar diye
bu eski adi bloodackers yeni adi tekalali olan şahıs benide 6.5 k çarptı @tekalali6767 yeni nickin ne
Forumda nasıl tokat yiyonuz anlam veremedimşimdide @Bloodsuckers olmus eski nike geri dönmüş Okan bey
dolandırıcı hepsi de yabancı numaralarınBeni de Sudan'dan arayıp para istiyor birisi.En az 10 defa banladım nereye not aldıysa numarayı surekli farklı mesajlar ile yardım istiyor birisi.Yok dolandırılmış 10k usd verirsem parayı kullanıp 20k verirmiş falan filan.Ne salak insanlar var hayatta sana kim para verir de yazıyor veya arıyorsun
Hırsızın onde gidenidir bu okanlada oynayacam ailesine kadar heryere yayacam bilgilerini haberi olsunşimdide @Bloodsuckers olmus eski nike geri dönmüş Okan bey
@Bloodsuckers bu adamın parasını gönder 1 hafta, veriyorum sana haberin olsun bende gönderdim sana para benimkini boşver insanları enayi yerine koyuyorsun öylemi fare gibi saklanmaya devam et.bu eski adi bloodackers yeni adi tekalali olan şahıs benide 6.5 k çarptı @tekalali6767 yeni nickin ne
Ben ailesine anasına babasına evinin numarasına kadar var elimde 1 haftası isterse atmasın parayı bak neler yapıyorum buna.@Bloodsuckers gel buraya tokatçı
10 IQ beyniyle ismini değiştiriyor sanıyor millet anlamayacak bu kadarda zeki biri 😄😄@Bloodsuckers nick değiştirmekle kurtulamazsın @tekalali6767 öde borcunu
Kumarci ise niye arkasını arıyorsun.Dayı alacağım var itin birinden adam kaçıyor iş yerine gittim bugün işe gelmemiş haysiyetsiz kaçak şuan
@Bloodsuckers bu adamın parasını gönder 1 hafta, veriyorum sana haberin olsun bende gönderdim sana para benimkini boşver insanları enayi yerine koyuyorsun öylemi fare gibi saklanmaya devam et.