Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arayan Numarayı Nasıl Engelleyebilirim

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,564
1,559
113
@Shellac @Başkan @Daimon admin bu adama sürekli aynı konuları açıp duruyor. Yok bıçaklarım yok öldürürüm yok küçüm kızı var vs müdahale edin

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Beni de Sudan'dan arayıp para istiyor birisi.En az 10 defa banladım nereye not aldıysa numarayı surekli farklı mesajlar ile yardım istiyor birisi.Yok dolandırılmış 10k usd verirsem parayı kullanıp 20k verirmiş falan filan.Ne salak insanlar var hayatta sana kim para verir de yazıyor veya arıyorsun

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
463
115
43
Beni de Sudan'dan arayıp para istiyor birisi.En az 10 defa banladım nereye not aldıysa numarayı surekli farklı mesajlar ile yardım istiyor birisi.Yok dolandırılmış 10k usd verirsem parayı kullanıp 20k verirmiş falan filan.Ne salak insanlar var hayatta sana kim para verir de yazıyor veya arıyorsun
dolandırıcı hepsi de yabancı numaraların

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,704
3,606
113
bu eski adi bloodackers yeni adi tekalali olan şahıs benide 6.5 k çarptı @tekalali6767 yeni nickin ne
@Bloodsuckers bu adamın parasını gönder 1 hafta, veriyorum sana haberin olsun bende gönderdim sana para benimkini boşver insanları enayi yerine koyuyorsun öylemi fare gibi saklanmaya devam et.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,954
13,088
113
Olay ne