Bol şansCok dakka sure hatasi var bildgm icin yakaladim yuksek girdim artk basket oynanmaz son adimi futbol yapicm
Dagitim yapmiyorum sohbet listesimi liste nedenBeyler isterseniz ilk adımdan beri olanları liste alirim son adım gelmeden
Bol şanslar agaCok dakka sure hatasi var bildgm icin yakaladim yuksek girdim artk basket oynanmaz son adimi futbol yapicm
Sen nasil istersen dost bizim işimiz takip etmekCok dakka sure hatasi var bildgm icin yakaladim yuksek girdim artk basket oynanmaz son adimi futbol yapicm
Sen bilirisn iyi gidiyordu valla futbolda böle tak diye gelen bulursan iyi valal 😅Cok dakka sure hatasi var bildgm icin yakaladim yuksek girdim artk basket oynanmaz son adimi futbol yapicm
Bol sansDeneyelim basket
Olsun dost kazanda sen yeter ki siteler yemesin parayiDagitim yapmiyorum sohbet listesimi liste neden
Muhtemelen o baremleride o yüzden verdi yoksa o sürelerde o baremelr cok yüksekti helede 2. LigeCok dakka sure hatasi var bildgm icin yakaladim yuksek girdim artk basket oynanmaz son adimi futbol yapicm
Güzel kardeşim haklısın ben sadece sordum ki inşallah kazanir lose olmaz umarım hepimiz kazanırızZaten su liste yapalimcılar yüzünden birçok konunun sonunu göremiyoruz bir roll bitsin hele adam istedigi kisiye atar veya atmaz nasil bir heyecandır bu sanırsın paraya ortak
Bol şans
Bol şans