- 17,936
- 8,404
- 113
senKimler kazandı dost
senKimler kazandı dost
Dost ana sayfada sağ tarafta tartı gibi işaret var ona tıkla ardından rol diye seçenek var ona tıklayıp açabilirsinNasıl aciliyo ben kendim aciyim
Beklemedeyiz dostKimler kazandı dost
Bol şans dost kesene bereket her daim kazanırsın ins00.10 da cekim vericem oyle msj geldi anlik duser o zaman atarm kazanan kisilere tesekkurler herkese
Kim ne kazandi dost senden başka 😅😅00.10 da cekim vericem oyle msj geldi anlik duser o zaman atarm kazanan kisilere tesekkurler herkese
Kazanan kişiler derken dost rol burası adminler sadece çekiliş konularında çekiliş yapar üye çekiliş yapamaz yasak yani sen dilediğin kişilere ulaşabilirsin.00.10 da cekim vericem oyle msj geldi anlik duser o zaman atarm kazanan kisilere tesekkurler herkese
Admin bilir cekince atar 2 kisi 300 dedik gerisine karismamKim ne kazandi dost senden başka 😅😅
Tebrikler kesene bereket dost kazancin daim olsun 🙏00.10 da cekim vericem oyle msj geldi anlik duser o zaman atarm kazanan kisilere tesekkurler herkese
Gelsinde rotar yapsın dost.Gun sonu muhabbetine cekim 15 dk rotarli
Eyvallah gelirse yarısını sana atarım
Hayırlı geceler dost adminler konuyu kitler birazdanAdmin bilir cekince atar 2 kisi 300 dedik gerisine karismam
Dost adminler senden 2 kişiye ulasmani soyler roll konusunda cekilis yapmazlarAdmin bilir cekince atar 2 kisi 300 dedik gerisine karismam
Gecen millet aldı almadı attı atmaları dönmüştü dimi senin konuda dostum simdi hatırladım eger yanlış degilsenAdmin bilir cekince atar 2 kisi 300 dedik gerisine karismam