Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,584
- 6,533
- 113
Kesene bereket dostPaypay at 1k senin
Kesene bereket dostPaypay at 1k senin
Al işte18 begeni vardi 25 olmuş bile
👏👏👏👏Paypay at 1k senin
Hayırlı olsunPaypay at 1k senin
Cekilş ilk mesajı begenenlerden olur yapılırsaBeğenip geçenler alacak yoksa
Sürekli rol yapan adamlardan değil arkadaş kafası nasıl esiyorsa yapacak öyleBence mesajdan 1k yi seçsin. Biride ilk adıma kadar takip edenleri listelesin. Mantıklı olan bu. Beğenle takip eden bir olmaz. Sonuçta emek var
Kesene bereket@Shellac dostm 10 kisi 500 cekermisn begeniden sana zahmet
Haklısın eniste dostumuz işimi bilirSürekli rol yapan adamlardan değil arkadaş kafası nasıl esiyorsa yapacak öyle
Görmedim ilk defa görüyorumSiz hiç roll konusu içinde çekiliş gördünüzde mi ateşe pturmuş gibi çırpınıyors6juz
Dostm bende isterm herkeze atmak ama kendim sectgm zaman konuda aktf olanlara haksizlik etmis gibi oluyorum butun msjlarida okuyamyrm zaten amac dagitimdi benm kazancm yok admin yapmasi daha iyi malesefBeğenip geçenler alacak yoksa
Aga başkan buraya bir uğrasa şafak operasyonu yeriz yapma şunu yav 😆Yarım kilo kestane aldım hepsi küflü çıktı. Roll de bana çıkmadı zaten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bursa civarı pasif var mı
Sıkma canını Aslan abim benimYarım kilo kestane aldım hepsi küflü çıktı. Roll de bana çıkmadı zaten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bursa civarı pasif var mı
Kuralları biliyorsan neyin telaşı bu adını anmaya korktuğum dost şimdi gelir özelden istediğine ulaş der konuya kilit vururGörmedim ilk defa görüyorum
Aslında konuda aktif olanlar olsaydı daha iyi olurdu ama sen bilirsin yinedeDostm bende isterm herkeze atmak ama kendim sectgm zaman konuda aktf olanlara haksizlik etmis gibi oluyorum butun msjlarida okuyamyrm zaten amac dagitimdi benm kazancm yok admin yapmasi daha iyi malesef
Dostum paypay kimsede yok haberin olsun çekilişte şimdi millet çıkacak yok diyecek yarısı onla uğraşacaksın haberin olsun neymiş bu paypay böyle@Shellac dostm 10 kisi 500 cekermisn begeniden sana zahmet
Sen ne dersen o dostum yapacak bir şey yok, paylaşmanın, dağıtmanin hazzını daima yaşarsın umarım 👏🙏☘Dostm bende isterm herkeze atmak ama kendim sectgm zaman konuda aktf olanlara haksizlik etmis gibi oluyorum butun msjlarida okuyamyrm zaten amac dagitimdi benm kazancm yok admin yapmasi daha iyi malesef