- 43,449
- 42,554
- 113
Neyse beyler adam kuralları baştan yazdı kimse muhalefet olmasın biran önce etiket atın çekiliş yapılsın konu won saati bildirilsin
Konudakiler benceKesene bereket. Ama konuda zaten fazla kişi yok gene de sen bilirsin
Iyiki varsın dost sağolasın🙏🙏😇Beyler amacim dagitmakti kimse alinmasn lutfen 1 kisi secip 1 k aticm gerisini cekilis icin admini cagiricam
Bide ilk adımdan sonra liste kapanıyor mu sisten nasıl bilmediğim için soruyorumBeyler amacim dagitmakti kimse alinmasn lutfen 1 kisi secip 1 k aticm gerisini cekilis icin admini cagiricam
Ateşle bana roll yapayım dost yalvarıyorumBeyler amacim dagitmakti kimse alinmasn lutfen 1 kisi secip 1 k aticm gerisini cekilis icin admini cagiricam
Düşmüş tekmeleyınAteşle bana roll yapayım dost yalvarıyorum
Sistem karmakarışık dostBide ilk adımdan sonra liste kapanıyor mu sisten nasıl bilmediğim için soruyorum
Rol yapmak senin işin dost😁Ateşle bana roll yapayım dost yalvarıyorum
Bi etikete ayağın kayar dost 3 günAteşle bana roll yapayım dost yalvarıyorum
Bol bol şans vurduğun gol attığın wonn olsun https://media.tenor.com/dt8oRDU6aVIAAAAd/evil-eye-animated-quotes.gifMadem sonumuz mezar, yaşasın jul Sezar @Cesar
Orası sıkıntılı dostum işte 🥺Takip edenler olsa keşke
Paypay at 1k seninKesene bereket kral
Beğenip geçenler alacak yoksaOrası sıkıntılı dostum işte 🥺
Kesene bereketPaypay at 1k senin
Bence mesajdan 1k yi seçsin. Biride ilk adıma kadar takip edenleri listelesin. Mantıklı olan bu. Beğenle takip eden bir olmaz. Sonuçta emek varSistem karmakarışık dost