- 28,447
- 27,794
- 113
Allah tan umut kesilmez elbet bir gün olurO sıra bize hiç gelmez dost
Allah tan umut kesilmez elbet bir gün olurO sıra bize hiç gelmez dost
Dun adam kuponum gelse size dağıtacam dedi atlanta macina alt aldi 400 sayi çıktı bizdeki şansta ancak bu kadar olur hocamO sıra bize hiç gelmez dost
Biride ödeme gelir mi konusu açıp duyar kastı şahtı şahbaz oldu 🤣🤣 parayı bulan değişiyor diyeceğim de istisnalar var puhahahaDun adam kuponum gelse size dağıtacam dedi atlanta macina alt aldi 400 sayi çıktı bizdeki şansta ancak bu kadar olur hocam
Gece acıktım evde ekmek yok su içip yatacağımO sıra bize hiç gelmez dost
Hiç sorma dostBiride ödeme gelir mi konusu açıp duyar kastı şahtı şahbaz oldu 🤣🤣 parayı bulan değişiyor diyeceğim de istisnalar var puhahaha
Fazla içme ama su kilo yapıyor sağlığa dikkat etGece acıktım evde ekmek yok su içip yatacağım
Mümkünse soğuk iç dost açlığı unutturuyor ben öyle yapiomGece acıktım evde ekmek yok su içip yatacağım
Sırf dağıtmak için yapılan kupon hep yatar dostDun adam kuponum gelse size dağıtacam dedi atlanta macina alt aldi 400 sayi çıktı bizdeki şansta ancak bu kadar olur hocam
Ee biz az once pirinç mi aldık dost bence yanlışınız varSırf dağıtmak için yapılan kupon hep yatar dost
AğlıyorumMümkünse soğuk iç dost açlığı unutturuyor ben öyle yapiom
Selam kardeşimKötü bişey diyen yok ya. Sponsor oluyon ya millete roll için. O şekilde birkaç defa gördüm
Selam kardeşimSelam kardeşim