Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,267
- 6,390
- 113
Haklısın eniste vallahiSabah ki dağıtımda adama 6 tane isim yazdım çünkü bana 6 kişi yazdı oda 4 attım adamlara 500 at kalan senin dedi
Aslında 7 kişi seçmiş ama ben ona 6 kişi yazdım bana yazan 6 kişi vardı ben müneccim değilim kime kalp attığını bilemem
Sonra Altan alamayınca buna mesaj atmış bu da aklında onu da işaretlediği kaldığı için kalktı bana adamların parasını atmamışsın dedi bu 1. Mevzu altanı da 2. Dağıtımda orda sorun olduğu için listeye ekledim
2. Dağıtımda da 50 tane adam yazıyor 100 lira fazla alıcam listeyi yapıcam millete iyilik yapıyor farkında değil hiçbiri aç köpek gibi her rollingi takip eden para alacak diye bi kaide yok
Forum burası biraz sohbet etmeyi öğrenin konularda ruh hastası gibi sayı yazmaktan başka bir bol yaptığınız yok adam sizi görsün diye bu nasıl göt yalamak
adam zaten 10 kişiye atalım dedi konuda 25 adam var hangi birine para atacaksın bana ona göre mi para gönderdin ki benden hepsini seçmemi bekliyorsun içinden aç köpek olanlar adama bana atmadı diyor foruma hiçbir kuruş faydası yok sadece yevmiyeli işçi gibi konu takip edip 3 5 met cigara parası çıksın diye sabah akşam yolda 50 tl soran tipler adama bana atmadı takip ettim yazıyor ulan aq hangi takip edene para atacaksın sende öyle bir para yok 10 larca dağıtım yaptık ne kimsenin parasını aldım ne de atmamazlık yaptım çok bilen kendi yapacak yapılanları da gördük daha önce 1 taneniz liste yapmaya cesaret edemiyor bedavaya gelsin para da nasıl olsa aynı parayı alcaz ne uğraşayım kafasında bi gece 2 saat bekledik liste yapılsın diye bırakın olum bu ayakları çingene ayakları bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 718641