- 16,212
- 4,593
- 113
Bit artik
Boş yapma bana birader gece geceAcele et ne diyim o zaman
Dm de varsın değil mi. Orayada de acil gönder diye. Sıkıntın ne çözemedim. Haydi selametleBoş yapma bana birader gece gece
Sakin dostum 🙏 @Enişte hakkaniyet nedir bilen biri yani sende olmalısın bende işin özü buEdebini takın kimsin lan sen benimle böyle konusacaka kadar adam mı oldun niye sende duruyor o zaman adamsaniz
dostum kaç mesajın var yaptığın gerçekten ayıpÇıkın yedik dagitmayacagiz deyin konu kapansın bari ugrastirmayin beni @Enişte
Kurallara uymadgm icin 4 gun bende ban talep ediyrm herkez onerdi diye arkadasa iki sefer gonderm yptk dagtsn diye ama dagitilmamis ben karsilicam odeme alamayan arkaslarin alicgini sizde moderoter olarak yuksek msjli adamlara itibar etmeyin 2 konudada milletin hakkini yedi adam kimse onun kazanp para dagtmasini bekleyemez bidaha bu hataya dusmemdostum kaç mesajın var yaptığın gerçekten ayıp
forum içi para muhabbeti dönmesin diye bir önceki konuda uyardım
buraya taşıdınız muhabbeti
4 GÜN BANLISIN
DEVAM EDEN OLURSA ONLARDA BANLANACAKTIR.
Hâlâ dağıtım yok yaKurallara uymadgm icin 4 gun bende ban talep ediyrm herkez onerdi diye arkadasa iki sefer gonderm yptk dagtsn diye ama dagitilmamis ben karsilicam odeme alamayan arkaslarin alicgini sizde moderoter olarak yuksek msjli adamlara itibar etmeyin 2 konudada milletin hakkini yedi adam kimse onun kazanp para dagtmasini bekleyemez bidaha bu hataya dusmem
Valla adamlığıni yaptın dostKurallara uymadgm icin 4 gun bende ban talep ediyrm herkez onerdi diye arkadasa iki sefer gonderm yptk dagtsn diye ama dagitilmamis ben karsilicam odeme alamayan arkaslarin alicgini sizde moderoter olarak yuksek msjli adamlara itibar etmeyin 2 konudada milletin hakkini yedi adam kimse onun kazanp para dagtmasini bekleyemez bidaha bu hataya dusmem
Dostum @Enişte bu forumda hem kendisi cebinden binlerce lira dağıttı hem dağıtım parası olarak kimsenin hakkına girmeden Adaletlice dağıtım yaptı işi vardır gelir dağıtımı yapar öyle paraya çökme gibi bir durum söz konusu olamazKurallara uymadgm icin 4 gun bende ban talep ediyrm herkez onerdi diye arkadasa iki sefer gonderm yptk dagtsn diye ama dagitilmamis ben karsilicam odeme alamayan arkaslarin alicgini sizde moderoter olarak yuksek msjli adamlara itibar etmeyin 2 konudada milletin hakkini yedi adam kimse onun kazanp para dagtmasini bekleyemez bidaha bu hataya dusmem