Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti apuzcheva / FenerBahçe 1 Per Alt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
14800
Kupon Oranı
1.87

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,162
3,070
113
Ya gerizekalı pana son topta saniyeyi eritmedi gitti 3 sanied yedi ya

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,881
178,103
113
Çıkın yedik dagitmayacagiz deyin konu kapansın bari ugrastirmayin beni @Enişte
dostum kaç mesajın var yaptığın gerçekten ayıp
forum içi para muhabbeti dönmesin diye bir önceki konuda uyardım
buraya taşıdınız muhabbeti
4 GÜN BANLISIN

DEVAM EDEN OLURSA ONLARDA BANLANACAKTIR.

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
2,473
113
dostum kaç mesajın var yaptığın gerçekten ayıp
forum içi para muhabbeti dönmesin diye bir önceki konuda uyardım
buraya taşıdınız muhabbeti
4 GÜN BANLISIN

DEVAM EDEN OLURSA ONLARDA BANLANACAKTIR.
Kurallara uymadgm icin 4 gun bende ban talep ediyrm herkez onerdi diye arkadasa iki sefer gonderm yptk dagtsn diye ama dagitilmamis ben karsilicam odeme alamayan arkaslarin alicgini sizde moderoter olarak yuksek msjli adamlara itibar etmeyin 2 konudada milletin hakkini yedi adam kimse onun kazanp para dagtmasini bekleyemez bidaha bu hataya dusmem

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,073
10,192
113
Kurallara uymadgm icin 4 gun bende ban talep ediyrm herkez onerdi diye arkadasa iki sefer gonderm yptk dagtsn diye ama dagitilmamis ben karsilicam odeme alamayan arkaslarin alicgini sizde moderoter olarak yuksek msjli adamlara itibar etmeyin 2 konudada milletin hakkini yedi adam kimse onun kazanp para dagtmasini bekleyemez bidaha bu hataya dusmem
Hâlâ dağıtım yok ya

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,073
10,192
113
Valla adamlığıni yaptın dost

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Dostum @Enişte bu forumda hem kendisi cebinden binlerce lira dağıttı hem dağıtım parası olarak kimsenin hakkına girmeden Adaletlice dağıtım yaptı işi vardır gelir dağıtımı yapar öyle paraya çökme gibi bir durum söz konusu olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...