Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antidepresan

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
135
43
ya zaten kapitalizm once depresyonu cıkarır sonra sana hap satar alayı got bunların :D
böyle sorunları olanların yüzde 80 i metafizik sorunlarından dolayı böyle.hap map işi çözmez.ilim sahibi birine gözükün

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,416
5,694
113
böyle sorunları olanların yüzde 80 i metafizik sorunlarından dolayı böyle.hap map işi çözmez.ilim sahibi birine gözükün
kardeşim sende adamın kafasını karıştırıp sahte hocalara falan bulaştırcan dur Allahını seversen bedende bişey eksikse vitaminden kaynaklanıyodur psıkolojık bişeysede hap içmesin konuşarak tedavi eden doktora gitsin

Hasangs7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
665
60
28
Yav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikoloji
Böyle psikologları görünce insan kendi düzelmeye karar veriyor :)

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
588
113
Canlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
10 15 gune yam etki biter mis gibi olursun bende yıllardır paxera kullanıyorum sabret kendini ilaca bırak geçer