böyle sorunları olanların yüzde 80 i metafizik sorunlarından dolayı böyle.hap map işi çözmez.ilim sahibi birine gözükünya zaten kapitalizm once depresyonu cıkarır sonra sana hap satar alayı got bunların![]()
böyle sorunları olanların yüzde 80 i metafizik sorunlarından dolayı böyle.hap map işi çözmez.ilim sahibi birine gözükünya zaten kapitalizm once depresyonu cıkarır sonra sana hap satar alayı got bunların![]()
kardeşim sende adamın kafasını karıştırıp sahte hocalara falan bulaştırcan dur Allahını seversen bedende bişey eksikse vitaminden kaynaklanıyodur psıkolojık bişeysede hap içmesin konuşarak tedavi eden doktora gitsinböyle sorunları olanların yüzde 80 i metafizik sorunlarından dolayı böyle.hap map işi çözmez.ilim sahibi birine gözükün
Doktor niye bırakma dediCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Böyle psikologları görünce insan kendi düzelmeye karar veriyorYav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikoloji
Çünkü psikolojik olarak boktan olduğumu anladiDoktor niye bırakma dedi
Başın sağ olsunAslında burda duygu sömürüsü gibi anlaşılmak istemiyorum ama 1 sene evvel abimi kaybettim sonra toparlayamadim maalesef
Ben de fenayımÇünkü psikolojik olarak boktan olduğumu anladi
Sadece aciktirdiNe gibi yan etkileri oldu
Çok sağol kralBaşın sağ olsun
O kadar olur takma kafaya geçmiş olsun..Sadece aciktirdi
10 15 gune yam etki biter mis gibi olursun bende yıllardır paxera kullanıyorum sabret kendini ilaca bırak geçerCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Evet çünkü yan etki olarak baş ağrısı bulantı falan dedi ben sadece acıktımBu mu yan etki joojbhjppk
Ben hem paxera hem redepra10 15 gune yam etki biter mis gibi olursun bende yıllardır paxera kullanıyorum sabret kendini ilaca bırak geçer
Baş dönmesi felaket yaEvet çünkü yan etki olarak baş ağrısı bulantı falan dedi ben sadece acıktım
Bende bunların hiç biri olmadı işte sadece her gece uykudan uyanıp yarım ekmeğe Nutella sürerken buldum kendimiBaş dönmesi felaket ya
Knk saksıya at 4 tane tohum 3.5 ayda büyüyor cigara her sabah öğlen akşam yap birer çiftli bak keyfine bu haplar adamı mal ederCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
2 ay kullandim duzeldikten sonra biraktim 2 3 sene olduCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki