Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antidepresan

tolgahankbn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
110
43
Benimde 225 mg Symra var bağımlılığı çok yüksek kral hiç bulaşmamak en iyisi

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,237
931
113
Birakirken azaltarak birakman gerekir, tamamen biraktiktan sonrada etkilerini vucuttan daha rahat atarsin.
Aynen zaten ilacın etkisi 21 gün sonra başlıyor sanki yeniden doğmuş gibi olmuştum bırakınca daha beter oldu

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,419
5,694
113
Ama cidden bağımlılık yapıyormuş iki gündür perişan oldum bitince
Yav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikoloji

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,836
5,151
113
Yav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcekolum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikoloji
olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek, ya arkadaş.😂😂

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,225
627
113
A
Yav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikoloji
Aynen öyle direkt ilacı yazıp gönderiyor

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,027
775
113
15-20 yıldır kullanıyorum..

Son 3 yıldır Paxera ve İnvega..