- 6,836
- 5,151
- 113
Birakirken azaltarak birakman gerekir, tamamen biraktiktan sonrada etkilerini vucuttan daha rahat atarsin.Canlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Birakirken azaltarak birakman gerekir, tamamen biraktiktan sonrada etkilerini vucuttan daha rahat atarsin.Canlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Aynen zaten ilacın etkisi 21 gün sonra başlıyor sanki yeniden doğmuş gibi olmuştum bırakınca daha beter olduBirakirken azaltarak birakman gerekir, tamamen biraktiktan sonrada etkilerini vucuttan daha rahat atarsin.
Yav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikolojiAma cidden bağımlılık yapıyormuş iki gündür perişan oldum bitince
Nasıl hissettiriyor sanaBenimde 225 mg Symra var bağımlılığı çok yüksek kral hiç bulaşmamak en iyisi
olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek, ya arkadaş.😂😂Yav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcekolum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikoloji
Onnumara valla dost ben bagimliyim ondan dolayı olabilir amaNasıl hissettiriyor sana
Aynen öyle direkt ilacı yazıp gönderiyorYav kardesim oyle hapmi olur doktora psikolojim bozuk dedim lak bunu yazdi olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek eve gittim ictim bunu yarim saat sonra mal gibi oldum resmen sonra uyku tabi ertesi gun ot gibi etrafa bakiyorum dedim sgerim senin gibi hapi attim cope duzeldi psikoloji
Tutunca mutluyum yemekten tat alıyorum gülüyorum yoksa ama perişanNasıl hissettiriyor sana
Kilo yaptimi sendeTutunca mutluyum yemekten tat alıyorum gülüyorum yoksa ama perişan
60 tim 73 üm şuanKilo yaptimi sende
Psikoloji bu kardesim yalanmi lak diye yaziyo deli hapini 😁olum bi konuş bi dinle serefsiz belki iki muhabbet etsek duzelcek, ya arkadaş.😂😂
Sakin alma, bunu alinca surekli belden asagi şeyler düşünüyorsun tavsiye etmem.Siksülin al iyidir
Adı psikolijimi bozduSiksülin al iyidir
Bırakma Ahmet abi kullanmaya devam et bir süre sonra vücudun ilaca alışınca yan etkileri de azalırCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
madem başladın kafana göre bırakma daha kötü sonuç elde edersin, ne gibi yan etkileri varsa tekrar söyle belki mg düşürür yada değiştirirbıraktım 2 gündür bu seferde uyku uyuyamiyorum