- 48,052
- 15,601
- 113
Orankar 1.85 1.85 oldu belli degil henuz cekim geldiginde belli olurSon dakika
Antep7575 bu sefer dağıtım yapmış diyorlar 😀
Orankar 1.85 1.85 oldu belli degil henuz cekim geldiginde belli olurSon dakika
Antep7575 bu sefer dağıtım yapmış diyorlar 😀
Enayı parası ye @Hakan170@cezafan92
@halit14533
@gecesiyah
@Hakan170
@mehmet3131
Bu arkadaşlar IBAN atsın çekim gelince yollarım Hakan geçen konuda bana ağır konuştun ama neyse söz verdiğim için
Benim senden alacağım vardı bi rollde dağıtım yapmadan gitmiştin hiç de arkandan bisey demedim ama neyse bisey demiyorum@cezafan92
@halit14533
@gecesiyah
@Hakan170
@mehmet3131
Bu arkadaşlar IBAN atsın çekim gelince yollarım Hakan geçen konuda bana ağır konuştun ama neyse söz verdiğim için
Banada ayni şekilde 2 kere oldu hattaBenim senden alacağım vardı bi rollde dağıtım yapmadan gitmiştin hiç de arkandan bisey demedim ama neyse helal olsun
Söz verdiğin için mi ula hirbo 100 kosiye soz vermissin sadece hakana mi tutacan sozunu@cezafan92
@halit14533
@gecesiyah
@Hakan170
@mehmet3131
Bunlar kım haykırdım aw yan carlar ıfsa@cezafan92
@halit14533
@gecesiyah
@Hakan170
@mehmet3131
Verse alıcan yanıBenim senden alacağım vardı bi rollde dağıtım yapmadan gitmiştin hiç de arkandan bisey demedim ama neyse bisey demiyorum
Adam gibi sözünü tutacak o zamanBanada ayni şekilde 2 kere oldu hatta
Bu şeytanlığı ben bile düşünemem3u kendi hesabi ddgilse picim
Ben bıle dedın demekkı seytansınBu şeytanlığı ben bile düşünemem
Etiketlediklerin 3unu ilkkes goruyorumSöz verdiğin için mi ula hirbo 100 kosiye soz vermissin sadece hakana mi tutacan sozunu
Ben essek gibi roll takip ettiysem o da bana vericem diyip vermediyse tabi alicam verir roll açarız kimseyi enayi yerine koyamazVerse alıcan yanı
100 tl rol mu accan bosvsrBen essek gibi roll takip ettiysem o da bana vericem diyip vermediyse tabi alicam verir roll açarız kimseyi enayi yerine koyamaz
Yok ki kendi multileri onlarEtiketlediklerin 3unu ilkkes goruyorum
Vereceği paranın mk o zaman hshsh100 tl rol mu accan bosvsr
Ben niye listede yokum peki ?Bu şeytanlığı ben bile düşünemem