http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Antep7575 | Vuruş 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
8750
Kupon Oranı
2.00

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,625
655
113
Atma ihtimali san Marino’nun İspanyayı ispanyada yenmesi gibi

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,779
2,961
113
Hedef şimdilik tamamdır
Birazdan kişileri belirleyip atacam çekim veriyorum ama geçen ki konularda bana küfür eden nasıl davrananları çok iyi biliyorum
durduk yeremi size karşı taraflar siz zamanında insanlara hayvan gibi muamele gösterirseniz aldığınız her kötü muameleyi haketmişsinizdir. her seferinde yanlışın üstünü yanlışla kapatmak yerine bikere olsun şu olayda hatalıydım kötü imaj çizdim kusura bakmayın herkesten özür dilerim yazsanız kimse size düşman olmazdı af dilemek eziklik değil insan bazı durumlarda utanabilmeli

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,697
5,314
113
Kupon takip ederken neredeydin kankim bu para nelere kadir be 😁😁
Seni görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. Sende hiç haysiyet yok mu. Sanki benim başıma binlerce lira dağıtıyor şu havalara bak. 2 gün sonra kendine küfür etmeye başlarsın. Biraz şerefin haysiyetin olsun.

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,625
655
113
Seneryoyu söylimmi bu şimdi parayı çekti heyecandan başka siteye attı bonus için şuan babası dese ki gece ameliyat olcam kazancın küsüratıyla ilaçlarımı al onu bile umut verir kandırr ondan dolayı bu dingile prim vermeyin umut bağlamayım böyle 3 kuruşluk adamlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...