- 28,054
- 27,275
- 113
RezillikOy Antepli Antepli bügün kuponu tutmuş
RezillikOy Antepli Antepli bügün kuponu tutmuş
Afferin lan ilk dogru hareketinKupon takip ederken neredeydin kankim bu para nelere kadir be 😁😁
Geçen aylar 500 tl senin rollingse çıktı alamdk metin de kasanmıştı hadi bakalım görüceğizKupon takip ederken neredeydin kankim bu para nelere kadir be 😁😁
Dostum bu arkadaş umut satıyor defalarca yaptı bunu milleti peşinde maymun ediyor finalde parayı da atmıyorLa adamı darlamayin içinden geçene atar atma mecburiyetimi var
Ona oran açmazlar gol atar oranı 15Atma ihtimali san Marino’nun İspanyayı ispanyada yenmesi gibi
Demi bu para seni 4 yildir kepaze ediyor kaypak yapiyor aglatiyor konudan topuklatiyor evet aynen nelere kadirKupon takip ederken neredeydin kankim bu para nelere kadir be 😁😁
RezaletYeni geldim knk poker takipteydik poker daldık 😂
Ulan ne listesi ne hali sen harbiden kirikmisin bu adam dağıtım yaparmı yuzde 1 ihtimal var suanListe mi yapayım yani @sinansrml63 listeyi yapar knk
Liste yapılır Antepli kaçar oranı 1.03Liste mi yapayım yani @sinansrml63 listeyi yapar knk
Sil bunu la isterse 5k versin yine bunun listesini tutmam yanlis anlayacak millet silListe mi yapayım yani @sinansrml63 listeyi yapar knk
@Mülayim6060 senın eleman nerelere dustu yetısSil bunu la isterse 5k versin yine bunun listesini tutmam yanlis anlayacak millet sil
Tek doğrusu forumda su msjO gun dagıtmadıgı lıstede sende vardın utanmadan gol yazıyoesun
Payvona düşmüşte kurtar der gibi 😀@Mülayim6060 senın eleman nerelere dustu yetıs
Ordanda peter otobanPayvona düşmüşte kurtar der gibi 😀
Ah be Sinan@Mülayim6060 senın eleman nerelere dustu yetıs
durduk yeremi size karşı taraflar siz zamanında insanlara hayvan gibi muamele gösterirseniz aldığınız her kötü muameleyi haketmişsinizdir. her seferinde yanlışın üstünü yanlışla kapatmak yerine bikere olsun şu olayda hatalıydım kötü imaj çizdim kusura bakmayın herkesten özür dilerim yazsanız kimse size düşman olmazdı af dilemek eziklik değil insan bazı durumlarda utanabilmeliHedef şimdilik tamamdır
Birazdan kişileri belirleyip atacam çekim veriyorum ama geçen ki konularda bana küfür eden nasıl davrananları çok iyi biliyorum
Seni görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. Sende hiç haysiyet yok mu. Sanki benim başıma binlerce lira dağıtıyor şu havalara bak. 2 gün sonra kendine küfür etmeye başlarsın. Biraz şerefin haysiyetin olsun.Kupon takip ederken neredeydin kankim bu para nelere kadir be 😁😁
Kusura bakmada valla bundan gelecek paradan medet uman midesizdir. Yapma bunu düşürme kendiniYok la ne dumencisu