- 36,113
- 26,971
- 113
İnşallah israil sana saldırırKupon takip ederken neredeydin kankim bu para nelere kadir be 😁😁
İnşallah israil sana saldırırKupon takip ederken neredeydin kankim bu para nelere kadir be 😁😁
Sendede biraz omurga olsun a.q Nerede bir menfaat var hemen basliyon yagciliga. Biraz dik dur a.qTebrikler dost Aslan Anteplim beee🙏
Bi dur goy goy yapıyorum adamla 😂Sendede biraz omurga olsun a.q Nerede bir menfaat var hemen basliyon yagciliga. Biraz dik dur a.q
Yapmaz öyle hatalar@Mülayim6060 senın eleman nerelere dustu yetıs
Bana güvenYapmaz öyle hatalar
Antepli için toplu imza toplayalım artik forumdan tamamen banlanmasi içinBana güven
Valla forum benim degil forumun yonetim kadrosunda da degilim bana ne antepliden sivaslidanAntepli için toplu imza toplayalım artik forumdan tamamen banlanmasi için
Aynen bi biz enayiyiz millet zekiValla forum benim degil forumun yonetim kadrosunda da degilim bana ne antepliden sivaslidan
Canım abım gelecek abım ınanıyoruz abım dm kutum acık abım dm kutum kapalı deıl abım supersın abım yakısıklılıgını kıskanıorum abım muhtesemsın abımİlki tuttu şimdi bunda sıra 5 kat çevrim için büyük adım İsrail at ilk golü
Senin banada sözlerin vardi ama neyse ya@cezafan92
@halit14533
@gecesiyah
@Hakan170
@mehmet3131
Bu arkadaşlar IBAN atsın çekim gelince yollarım Hakan geçen konuda bana ağır konuştun ama neyse söz verdiğim için
3u kendi hesabi ddgilse picimSon dakika
Antep7575 bu sefer dağıtım yapmış diyorlar 😀