http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Umarım Gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2600
Kupon Oranı
7.57

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,146
58,264
113
Bakalim kupon gelsin kimleri goreceksin dostum dort gozle gelmesini bekliyorum
Kimseyi gormez kardes yillardir bu adam boyle.bi kupon daha bi kupon daha der batar.baslikdada yazmis bak 120k oldu o zamanda dagitim yapicakdi ama yapmadi ve oynayip kaybetti.dagitim yapmasin zaten cekip kendi isini gorsun onuda yapmiyor agir bagimli bu adam

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,291
5,114
113
26 bunu nasil yedi 1xbet cok saglam oduyor 2 dakikda
Başkan 1xbette şu Rusya hokey sanal karşılaşmalar var ya ona 8.5 gol üstü girdim 2. Periyotda 7 gol oldu birde daha 3. Periyot vardı bile bile gol çıkartmadılar o parayı ödememek için normalde yemin ederim %10000 çıkıyor gol

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,120
11,280
113
Beyler tutarsa ya duşa girer, yada yorgunum biraz dinleneyim diyip 1 ay kaybolur :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,146
58,264
113
Haksiz ya kimseye cvpta veremiyor.yada herkese engel atmis bikac kisi disinda.yakinda onlarada engel atar kendi kendine konusur burda 😁

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,227
9,682
113
ne yazdıysanız adam cıddıye bıle almamıs yazık gercekten tanımam etmem ama ınsanın bu kadar laflara bıraz yuzu kızarır. bu arkadası aılesı bıle dıslamıstır oyle bı yanlızlık var bu arkadasta Allah ıslah etsın.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
ne yazdıysanız adam cıddıye bıle almamıs yazık gercekten tanımam etmem ama ınsanın bu kadar laflara bıraz yuzu kızarır. bu arkadası aılesı bıle dıslamıstır oyle bı yanlızlık var bu arkadasta Allah ıslah etsın.
banlanırsa herkes rahat edecek tanımayanlar falan yine inanıp kuponları takip ediyor sonra duşa gidiyor arkadaş geri geldiğinde tüm parayı kaybetmiş oluyor :D

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,418
3,291
113
Başkan 1xbette şu Rusya hokey sanal karşılaşmalar var ya ona 8.5 gol üstü girdim 2. Periyotda 7 gol oldu birde daha 3. Periyot vardı bile bile gol çıkartmadılar o parayı ödememek için normalde yemin ederim %10000 çıkıyor gol
Ayar vermisler ozman

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,227
9,682
113
banlanırsa herkes rahat edecek tanımayanlar falan yine inanıp kuponları takip ediyor sonra duşa gidiyor arkadaş geri geldiğinde tüm parayı kaybetmiş oluyor :D
gonderecegım dıyıp gondermıyorsa sayet durdurulması hata ama karar yonetımın tabıkı :) takıp edıp xzaman aytıran arkadaslara yazık

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
614
113
Sağlık olsun hocam tekrar kazanırsın fazlasını inşallah

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,745
6,573
113
Herkes ezberlemis artık 4 korner daha gelsinde yeni sezon senaryoları izliyelim burdan cekirdegide aldık gelsin yeni bölüm

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
gonderecegım dıyıp gondermıyorsa sayet durdurulması hata ama karar yonetımın tabıkı :) takıp edıp xzaman aytıran arkadaslara yazık
aynen dün misal gönderecem demiş yine bir arkadaşta tüm kuponları tüm maçları takip etmiş kuponlarda gelmiş ama sonuç yine aynı ortadan kaybolup hepsini kaybettim demiş bugün o arkadaşta isyan etmişti bugün yazık yani bence kesinlikle banlanması lazım

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,418
3,291
113
aynen dün misal gönderecem demiş yine bir arkadaşta tüm kuponları tüm maçları takip etmiş kuponlarda gelmiş ama sonuç yine aynı ortadan kaybolup hepsini kaybettim demiş bugün o arkadaşta isyan etmişti bugün yazık yani bence kesinlikle banlanması lazım
Kazanirsa bugun bana atacak antepli kendini ispatlayacaklar dostlar 😍😍

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,649
50,714
113
Şu yazımın arkasindayim kazanıyorum zannedip egolu takılan herkes tepetaklak olur zannediyor ki millet benim parama muhtaç onun şuan bastığı miktarı biz zamanında başka forumlarda ödül olarak dagitiyorduk
Haklısın zaten kral bu işler böyledir
Kazanirsa bugun bana atacak antepli kendini ispatlayacaklar dostlar 😍😍

Bu kadar sinyale düşmeyin hocam söylediklerinizin arkasında dur s***mişim parasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...