- 2,985
- 11,019
- 113
Psikiyatr parasını sitelere yedirme arkadaş. Önce tedavi ol, sonra oynamaya devam et. Gerçekten üzülüyorum sana. Allah yardımcın olsun.
Sen boşver onu abim nasılsınPsikiyatr parasını sitelere yedirme arkadaş. Önce tedavi ol, sonra oynamaya devam et. Gerçekten üzülüyorum sana. Allah yardımcın olsun.
Sağolasın can, kazan kaynıyor şükür. Senin keyifler nasıl?Sen boşver onu abim nasılsın
İdare eder abim Allaha şükür sağlığımız yerinde, yapmıyorsun ki bi kupon takip edelim vakit eritelim sinerjimizi bırakalımSağolasın can, kazan kaynıyor şükür. Senin keyifler nasıl?
Antepli kadar olmasak da parçalandık bu aralar. Oynayasım da çok gelmiyorİdare eder abim Allaha şükür sağlığımız yerinde, yapmıyorsun ki bi kupon takip edelim vakit eritelim sinerjimizi bırakalım
Öyle abi liglerde bitti ya saçma sapan maçlar var hepAntepli kadar olmasak da parçalandık bu aralar. Oynayasım da çok gelmiyor
Adamsan bunların da tersini alBiz anteplinin eski kuponları özledik. Takım değerleri toplamı 20.000 lira olan maça 50.000’lik kuponları. Ne güzel tam tersini alıyordum geliyordu
Seni iki dk adam yerine koysalar yerini yadirgarsin dost kasma fazlaAdamsan bunların da tersini al
Şu yazımın arkasindayim kazanıyorum zannedip egolu takılan herkes tepetaklak olur zannediyor ki millet benim parama muhtaç onun şuan bastığı miktarı biz zamanında başka forumlarda ödül olarak dagitiyordukHocam sen önceki kuponda da şu kupon gelirse şunu vericem bu gelirse bunu vericem diyorsun 120 bin yapmışsın kasayı. Ben olsam o an 5 dk zaten işlem. En azından 2-3 bin çeker dağıtırdım. İnsanlarla alay mı ediyorsun kendini akıllı mı sanıyorsun ben seni anlayamadım. Seni tanımam etmem ama , ben bile konunu takip etmeden rahatsız oldum. Utanmadan kasa 116 bin oldu yazmışsın, burada o konuyu takip eden adamların çoğunun cebinde 100-200 parası yok belki. Çok pintisin düşüncesizsin . Sana şans dilemiyorum umarım kaybeder kuponun. Burada şov olsun diye paylaşım yapan şununyaptım bunu yaptım diye paylaşım yapan herkes kaybeder umarım. Nispetin de nispeti yapanın da a...k...yım. İyi forumlar
Sen adam olsan milletin umutlariyla oynamazsinAdamsan bunların da tersini al
Başkan ben saygımı bozmuyorum ne yazdığını zaten görmedim engellemiştim küfür ettiyse rica ediyorum banla
Adam olduğumu kupondan sonra herkes görecek rahat olSen adam olsan milletin umutlariyla oynamazsin
Geçmişine baktım her kupon Kazandığında millete dağıtım yapmamışsin yazık halen bunu yazdığına kendini inandıryor musun cidden tedavi olAdam olduğumu kupondan sonra herkes görecek rahat ol