Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Antep7575 / Hedef Yüksek

Kupon Miktarı
7850
Kupon Oranı
1.48

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,293
4,180
113
Bence dağıtım yerini buldu 21 kişiye bidakine 50 kişiye 1k dağıtacağım
Aynen çok iyi buldu o şeytan bikere uğrar insna geç o işi moruk verdin adama insanları madara etti burda kendi adamlarına dagıttı sende kimseyi takmadın neyse eyvahlar bizede sıra gelir 😉

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Aynen çok iyi buldu o şeytan bikere uğrar insna geç o işi moruk verdin adama insanları madara etti burda kendi adamlarına dagıttı sende kimseyi takmadın neyse eyvahlar bizede sıra gelir 😉
Aynen orda haksızlık var :) adam herkese yazmış kaç kişi aldı Allah bilir gerçi önemi yok biz kimsenin kazancına göz dikmiyoruz da konu bı anda açıldı bı anda bitti :D

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,316
4,859
113
2 yıl öncede 20 bin dağıttım dost yine şans gelir sıkıntı degilki

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,316
4,859
113
Yine kazanayim 50 bin dağıtım olacak neyse konuyu dagitmayalim dostlar

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Bu konuda haklısın belli bir kesim var kendi aralarında paslaşıyorlar böyle kazanan insanlara afedersiniz yalaklık yapıpta

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
La üstünden kaç hafta geçmiş alanların hepsi verdi siteye zaten hala tartismayin
Tartışma değil dost da ben bunu doğru bulmuyorum yanlış da değil kendi kazancı adamın istediğini yapabilir bana düşmez ama mantıklı olan bişe varsa oda shellac a atardin parayı 50 kişi 500 yada 30 kişi 1 k bilmem ne dagitcaksan butcene göre dağıtım olurdu cekilisle dagitilirdi çıkana çıkar çıkmayan da kod kovalamaya devam jsjdnsnsj

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,316
4,859
113
Arkadaş sabah konu açtı herkes ödül alacak diye :) abuzere attı parayı Abuzer kafasına göre biseler yaptı işte alan aldı alamayani boş ver ksksnsks
Şans gülerse herkeze yardımcı olacağım bu sefer farklı şekilde inşallah merak etmeyin yeterki şans gulsun

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,293
4,180
113
Bu konuda haklısın belli bir kesim var kendi aralarında paslaşıyorlar böyle kazanan insanlara afedersiniz yalaklık yapıpta
Aynen öyleee bende dağıtım yapıyorum kimseye bırakmıyorum abi kendim seçip kendim atıyorum para benim param benim paramla kimse gerdege girmesin abi o arkadaş bunun kazancı ile bi yerler tavan yapmıştı bildiğin neyse aman keyfi bilir süre Bizede gelir

sinannn56677

Parêzer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,148
1,958
113
Ben arkadaşın kazandığından fazlasını dağıtmışımdır burada. Her etkinlikte ilk başa yazardım da ismini kazanç olsun kayıp olsun. O gün ihtiyacım yoktu talip bile olmadım ama bayram ihtiyacı olan çok insan vardı. Hem tavrı hoş değildi hem etkinliği hem kaybolması 😀