Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Antep7575 / Hedef Yüksek

Kupon Miktarı
7850
Kupon Oranı
1.48

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,395
4,192
113
Bu konuda haklısın belli bir kesim var kendi aralarında paslaşıyorlar böyle kazanan insanlara afedersiniz yalaklık yapıpta
Aynen bende yeri geldi dağıtım yaptım ama hakkı olan aldı ama bazen bakıyorum belli grup kendi aralarında paslasiyor o konuda haklısın eskiden roll açardım artık soğudum açmıyorum

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,293
4,180
113
Sana yazıklar olsun 😄 daha geçen gün bunun konusunda neler neler yazdın şu yazdığına bak
Konuyu bi oku biz kimin hakkın da konuşuyoruz sonra gel özür dile benden ben tükürdüğümü şey yapmam anladın 😂😉

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,293
4,180
113
Ben arkadaşın kazandığından fazlasını dağıtmışımdır burada. Her etkinlikte ilk başa yazardım da ismini kazanç olsun kayıp olsun. O gün ihtiyacım yoktu talip bile olmadım ama bayram ihtiyacı olan çok insan vardı. Hem tavrı hoş değildi hem etkinliği hem kaybolması 😀
Beni anlayan çıktı adamsın

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,126
2,305
113
Reisler hedefi 1m olan arkadaşa noldu

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,126
2,305
113
Ben 5 k olmadan patlayacağını düşünüyordum kuponun. Ondan merak ettim

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Bu arada kupon pert 😆

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Aynen bende yeri geldi dağıtım yaptım ama hakkı olan aldı ama bazen bakıyorum belli grup kendi aralarında paslasiyor o konuda haklısın eskiden roll açardım artık soğudum açmıyorum
Aynen öyle hiç gerek yok adamlar 2.3 bişey kazanırız belki diye yeri geliyor 1.3 saat maç takip ediyorlar ama ne acayip ki kazanan seçilen şanslı kişiler bol şans dileyen arkadaşları oluyor :)