- 3,148
- 1,958
- 113
Doğrudur tubirciyi. İlk şut isabetsiz1500 den buralara gelipde burda patlarsa üzülürüm ama kafa karıştırmaya gerek yok kupon sahibi bilir be yapacağını
Doğrudur tubirciyi. İlk şut isabetsiz1500 den buralara gelipde burda patlarsa üzülürüm ama kafa karıştırmaya gerek yok kupon sahibi bilir be yapacağını
Bol sans1500 TL ile başladım 13000 yaptım
Seriye bu maçla devam hadi Az Alkmaar
🤣🤣🤣🤣İns yatar
See 300k sıfıladın yine geldin buraya he o gün kimsenin yüzüne bakamıyordun 🤣🤣🤣Dep 1 0 yeniyor suan
Yanlışın var usta sabah olan kişilere dağatım yaptı diye biliyorumSee 300k sıfıladın yine geldin buraya he o gün kimsenin yüzüne bakamıyordun 🤣🤣🤣
O gün 3 gün vermiştim 1 hafta olmuş 😂See 300k sıfıladın yine geldin buraya he o gün kimsenin yüzüne bakamıyordun 🤣🤣🤣
Yaklaştırmıyorlar kapandılarDoğrudur tubirciyi. İlk şut isabetsiz
1 gol daha var iy ya atacak ya yiyecekYaklaştırmıyorlar kapandılar
Uzun zamandır yoktun ortalarda 🤣Dep 1 0 yeniyor suan
Ki dağıtım yapmak da zorunda değil böyle bi algı oluşmuş ama çözemedim o olayıYanlışın var usta sabah olan kişilere dağatım yaptı diye biliyorum
Dağıtım değil haksızlık yaptıYanlışın var usta sabah olan kişilere dağatım yaptı diye biliyorum
Zaten zorunda degil ama parayı kendi kazanıp kendi dağıtması gerekiyordu verdi birine adam uyuyan arkadaşlarına para dagıttıKi dağıtım yapmak da zorunda değil böyle bi algı oluşmuş ama çözemedim o olayı
O kadarını bilmiyorum çok fazla kazandığını ve para dağıtıp gittiğini duydum 😄Dağıtım değil haksızlık yaptı
Canın sağolsun dert etme yine kazanırsın yine gider ama seni etkinliğe dahil edecek adam çok çok azdır21 k dağıttık borçları ödedik ,misafirlikteydik bayramda oyuzden foruma giremedim , 50 k kalmıştı onuda sikeye denk geldik
Bence dağıtım yerini buldu 21 kişiye bidakine 50 kişiye 1k dağıtacağımDağıtım değil haksızlık yaptı
Bak geldi 🤣🤣🤣O kadarını bilmiyorum çok fazla kazandığını ve para dağıtıp gittiğini duydum 😄