- 683
- 364
- 63
Owww mevzular mevzular ne dediii üfffff
Dilemene gerek yok bro.bu kafayla gittikce insablara boyle ayip ettikce beli dogrulmaz bunun.ama normal bi insan deil bu kafayi kirmisDaha da çok kayıp etmen dileğiyle bol şans antepli
Valla insan ne yaparsa kendine yapar lafını boşuna dememişler enişte insan hata yapınca ders çıkarması lazımken bizim Antepli üstüne hatanın devamını dile getirmiş. Umarım bir an önce saglıgına kavuşursun antepli100 bin çektin o gün konuda dağıtım parasını kuponla çıkartayıma girdin yatıp uyumadın 3 senedir bekleddıgın fırsatı bıraktın 2 günde kral adamsın Antepli bak nasıl kalıyor mılletin gozu bi 3 sene daha beklede akıllanırsın belki
Sen tefeciye parmak atan adamla nasıl konusuyon enişte 😂😂100 bin çektin o gün konuda dağıtım parasını kuponla çıkartayıma girdin yatıp uyumadın 3 senedir bekleddıgın fırsatı bıraktın 2 günde kral adamsın Antepli bak nasıl kalıyor mılletin gozu bi 3 sene daha beklede akıllanırsın belki
Merak etme hacı Antepli o data mata bulur birinin üstüne ceker krediValla insan ne yaparsa kendine yapar lafını boşuna dememişler enişte insan hata yapınca ders çıkarması lazımken bizim Antepli üstüne hatanın devamını dile getirmiş. Umarım bir an önce saglıgına kavuşursun antepli
Valla çaresiz kalınca insan neler neler yapıyor bir de Antepli den bahsediyoruz senin dedigini yapar vallaMerak etme hacı Antepli o data mata bulur birinin üstüne ceker kredi
Kardeşim madem okadar sözüne sadık değil neden esaret altına giriyorlar burda kimsenin sözüne güven olmayacağını bilmeniz gerek hatta bu hayatta kimsenin sözüne güven olmaz insanoğlu nankordurBak kardeşim adam kaç kez yaptı kimse para dğıtmak zorunda değil elbette ama önceki konulara bak kendi dio şu kadar kişiye dağıtım bilmem ne 2-3 gün esir alıo milleti sonra kayıp oluyor dalga geçiyor yani
Yaw bu adam hep boyle yapiyor sonra hic utanma sikilma olmadan gelip yine konu aciyor vallahi ben anlamiyorum bu nasil bu hayat nasil bi onur nasil bi gurur100 bin çektin o gün konuda dağıtım parasını kuponla çıkartayıma girdin yatıp uyumadın 3 senedir bekleddıgın fırsatı bıraktın 2 günde kral adamsın Antepli bak nasıl kalıyor mılletin gozu bi 3 sene daha beklede akıllanırsın belki