http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Antep7575 | Gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
15660
Kupon Oranı
3.79

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,540
6,286
113
Şunu forumdan atamıyor muyuz dicem de eğlencesi kalmaz o zaman 😂 100 K yı 100 TL gibi yemiş beyinsiz, sırf o baskete attığı 5 kı gitti diye şaka gibi ya

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,849
89,045
113
100 bin çektin o gün konuda dağıtım parasını kuponla çıkartayıma girdin yatıp uyumadın 3 senedir bekleddıgın fırsatı bıraktın 2 günde kral adamsın Antepli bak nasıl kalıyor mılletin gozu bi 3 sene daha beklede akıllanırsın belki

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,163
3,345
113
100 bin çektin o gün konuda dağıtım parasını kuponla çıkartayıma girdin yatıp uyumadın 3 senedir bekleddıgın fırsatı bıraktın 2 günde kral adamsın Antepli bak nasıl kalıyor mılletin gozu bi 3 sene daha beklede akıllanırsın belki
Valla insan ne yaparsa kendine yapar lafını boşuna dememişler enişte insan hata yapınca ders çıkarması lazımken bizim Antepli üstüne hatanın devamını dile getirmiş. Umarım bir an önce saglıgına kavuşursun antepli

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Sen tefeciye parmak atan adamla nasıl konusuyon enişte 😂😂

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,663
8,532
113
Valla insan ne yaparsa kendine yapar lafını boşuna dememişler enişte insan hata yapınca ders çıkarması lazımken bizim Antepli üstüne hatanın devamını dile getirmiş. Umarım bir an önce saglıgına kavuşursun antepli
Merak etme hacı Antepli o data mata bulur birinin üstüne ceker kredi

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
891
113
Bu hırsla yunanistana gider olimpiakos un antrönörunu bulur neden haa neden diye konuşur:) payaami verin payaami verin bilerek atmadiniz 😂😂

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,669
11,645
113
Ne demişler, adın çıkacağına canın çıksın.

JoeQuanqa

Aç Kapıları Veysel Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,238
26,022
113
Antepli hala ölmedin mi bilader as kendini sen de kurtul bizde bide gelip buraya konu açıyor ağlama oynıcasan ağlama koçum

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,493
706
113
Bak kardeşim adam kaç kez yaptı kimse para dğıtmak zorunda değil elbette ama önceki konulara bak kendi dio şu kadar kişiye dağıtım bilmem ne 2-3 gün esir alıo milleti sonra kayıp oluyor dalga geçiyor yani
Kardeşim madem okadar sözüne sadık değil neden esaret altına giriyorlar burda kimsenin sözüne güven olmayacağını bilmeniz gerek hatta bu hayatta kimsenin sözüne güven olmaz insanoğlu nankordur

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,177
58,294
113
Yaw bu adam hep boyle yapiyor sonra hic utanma sikilma olmadan gelip yine konu aciyor vallahi ben anlamiyorum bu nasil bu hayat nasil bi onur nasil bi gurur

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,493
706
113
M a l Antepli m l hıc utanma sklma yok dağıtım yapacam diyip milleti kekliyosun tefeciye takiyosun senden herşey bklnr

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
vay be kumar insanın gözünü kör ediyor işte böyle sevinci kursağında kaldı adamın 100 de durmamış halen oynamış sıfırlamış tüm parayı
allah akıl fikir versin ne deyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...