http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Antep7575 | Gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
15660
Kupon Oranı
3.79

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,669
11,645
113
Çekirdeğimi alıp geldim tartışma sardı 😅

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,486
697
113
Kime yalakalık yapıyorum? Bak mesela sen Antepliye yapıyorsun, ben kime yapıyorum mesela ? Bir gösterene 😂 evet olm lafı fazla olmuş o konuda kusura bakma ama diğer kalan tüm konularda sözlerimin arkasındayim. Antepliyi savunan Antepli gibi rezildir 😂
İnsanları rencide etmeyin dediysem bu yalakalikmi oluyor ben kimseyi savunmuyorum sana da bu tarz eylem yapılsa yine aynı tepkiyi veririm

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,755
7,183
113
Boşverin beyler biz bilioz neyin ne olduğunu herkese bol şans

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,755
7,183
113
İnsanları rencide etmeyin dediysem bu yalakalikmi oluyor ben kimseyi savunmuyorum sana da bu tarz eylem yapılsa yine aynı tepkiyi veririm
Bak kardeşim adam kaç kez yaptı kimse para dğıtmak zorunda değil elbette ama önceki konulara bak kendi dio şu kadar kişiye dağıtım bilmem ne 2-3 gün esir alıo milleti sonra kayıp oluyor dalga geçiyor yani

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,800
2,028
113
Akşama rulette biraz kasa yapıp 50 tane kupon yapması yok mu

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,486
697
113
Fatih abi antepliden birşeyler kopardıysan ativer 50 TL çok açım sana ney çalarım
Dilenci senle antepliyi satın alacak param var merak etme insanlara çamur atacağına bak bugün cuma menfilde benden git camide dilen burda ne işin var bitanede Suriyeli bul kendine haddiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...