- 16,669
- 11,645
- 113
Çekirdeğimi alıp geldim tartışma sardı 😅
Aman kanka arada kalma arada yumruk sana dek gelirÇekirdeğimi alıp geldim tartışma sardı 😅
İnsanları rencide etmeyin dediysem bu yalakalikmi oluyor ben kimseyi savunmuyorum sana da bu tarz eylem yapılsa yine aynı tepkiyi veririmKime yalakalık yapıyorum? Bak mesela sen Antepliye yapıyorsun, ben kime yapıyorum mesela ? Bir gösterene 😂 evet olm lafı fazla olmuş o konuda kusura bakma ama diğer kalan tüm konularda sözlerimin arkasındayim. Antepliyi savunan Antepli gibi rezildir 😂
Ömer baba ilahi bir güçle sen onu savuşturursun. Kurtlar vadisinden beri seni takip ediyorum 🤣🤣🤣Aman kanka arada kalma arada yumruk sana dek gelir![]()
Bak kardeşim adam kaç kez yaptı kimse para dğıtmak zorunda değil elbette ama önceki konulara bak kendi dio şu kadar kişiye dağıtım bilmem ne 2-3 gün esir alıo milleti sonra kayıp oluyor dalga geçiyor yaniİnsanları rencide etmeyin dediysem bu yalakalikmi oluyor ben kimseyi savunmuyorum sana da bu tarz eylem yapılsa yine aynı tepkiyi veririm
Dingil gelmiş bana rolde dileniyorsun yazmış dagittigim parayı görse önümde kolbastı oynar para almak içinOmerbaba tek atar bence, iman gücü var onda @ÖmerBaba 😂
Sen Fatih babanı bı görsen tekmi atar ciftmi gorursunOmerbaba tek atar bence, iman gücü var onda @ÖmerBaba 😂
Sinema olmasın dostTiyatro var dediler sinama yazmaya geldik
Ky gtne salla gitsin nakliyeci sefer işte ag 😀Dingil gelmiş bana rolde dileniyorsun yazmış dagittigim parayı görse önümde kolbastı oynar para almak için
Aslanım benim, cuneyt arkinsin sen malkocoglusun senSen Fatih babanı bı görsen tekmi atar ciftmi gorursun
Altarın oğlu TarkanAslanım benim, cuneyt arkinsin sen malkocoglusun sen
Bak hakaret ediyorsun ben biriyle bir tartışmaya girdim 3.kisi gelip araya girdin oyuzden sana ne düşer anladinmi dilenciDingil gelmiş bana rolde dileniyorsun yazmış dagittigim parayı görse önümde kolbastı oynar para almak için
Fatih abi antepliden birşeyler kopardıysan ativer 50 TL çok açım sana ney çalarımBak hakaret ediyorsun ben biriyle bir tartışmaya girdim 3.kisi gelip araya girdin oyuzden sana ne düşer anladinmi dilenci
Ky gtne salla gitsin nakliyeci sefer işte ag 😀
Ha ha haBak hakaret ediyorsun ben biriyle bir tartışmaya girdim 3.kisi gelip araya girdin oyuzden sana ne düşer anladinmi dilenci
Dilenci senle antepliyi satın alacak param var merak etme insanlara çamur atacağına bak bugün cuma menfilde benden git camide dilen burda ne işin var bitanede Suriyeli bul kendine haddiiiFatih abi antepliden birşeyler kopardıysan ativer 50 TL çok açım sana ney çalarım