Master chef özel seçilen aşçılar oluyor dimi öyle duymuştum sanki biyerdenBirincisi Master cheflik yapıyorum maaş iyi hamd olsun ikincisi otele para vereceksek niye chef olduk dostoteller sağolsun ücretsiz ve güzel agirlarlar o kadar krediniz ve itibarimiz çok şükür var
Yok o programda öyle Master chef aşçılık ta üst mertebedir dost muftaktaki çıkan çıkabilecek her ürün hakkında bilgi sahibi olmak ve işleyisine hakim olmak.. aynı zamanda yemek yapımı sunumları ve personel idare hakimiyeti de konuya dahil...Master chef özel seçilen aşçılar oluyor dimi öyle duymuştum sanki biyerden
Dünya aşçılar federasyonu tarafından seçilen aşçılar diyo Google baktinda şimdi valla hayatın kurtulmuş çok iyi geliri vardır Allah daha çok versin hayırlısını o uarismaydi dimi bende diyorum masterbchef nerden duydum oraya katilsaydin kazanırsın belli bı yere kadar sonuçta mesleğin master chefYok o programda öyle Master chef aşçılık ta üst mertebedir dost muftaktaki çıkan çıkabilecek her ürün hakkında bilgi sahibi olmak ve işleyisine hakim olmak.. aynı zamanda yemek yapımı sunumları ve personel idare hakimiyeti de konuya dahil...
Kendimi övmek istemem ama bende Cok güzel çoban salatası yaparım söylemeyeyim dedim de sen master chef im diyince bizde boş değiliz yani daha bir kaç çeşit salata yapmisligimda vardır bunuda belirtiyimYok o programda öyle Master chef aşçılık ta üst mertebedir dost muftaktaki çıkan çıkabilecek her ürün hakkında bilgi sahibi olmak ve işleyisine hakim olmak.. aynı zamanda yemek yapımı sunumları ve personel idare hakimiyeti de konuya dahil...
Ben Hilton ve shaerition otellerinde exoticks şeflik yaptım Masterchef programı personeli bizim otellerde kalıyorlardı zaten oraya bizi almazlar gelişmeye açık genç yetenekleri alırlar dost.. benim yaşım 45Dünya aşçılar federasyonu tarafından seçilen aşçılar diyo Google baktinda şimdi valla hayatın kurtulmuş çok iyi geliri vardır Allah daha çok versin hayırlısını o uarismaydi dimi bende diyorum masterbchef nerden duydum oraya katilsaydin kazanırsın belli bı yere kadar sonuçta mesleğin master chef
Alırlar ya kim diyo onu okul degilki orası yetenekli aşçı ariyorlar sen katil dene benceBen Hilton ve shaerition otellerinde exoticks şeflik yaptım Masterchef programı personeli bizim otellerde kalıyorlardı zaten oraya bizi almazlar gelişmeye açık genç yetenekleri alırlar dost.. benim yaşım 45