Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya & Muğla

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,999
386
83
tatile cıkma paran cebinde kalsın her sey ates pahası

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Birincisi Master cheflik yapıyorum maaş iyi hamd olsun ikincisi otele para vereceksek niye chef olduk dost :) oteller sağolsun ücretsiz ve güzel agirlarlar o kadar krediniz ve itibarimiz çok şükür var
Master chef özel seçilen aşçılar oluyor dimi öyle duymuştum sanki biyerden

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,598
37,493
113
Master chef özel seçilen aşçılar oluyor dimi öyle duymuştum sanki biyerden
Yok o programda öyle Master chef aşçılık ta üst mertebedir dost muftaktaki çıkan çıkabilecek her ürün hakkında bilgi sahibi olmak ve işleyisine hakim olmak.. aynı zamanda yemek yapımı sunumları ve personel idare hakimiyeti de konuya dahil...

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Yok o programda öyle Master chef aşçılık ta üst mertebedir dost muftaktaki çıkan çıkabilecek her ürün hakkında bilgi sahibi olmak ve işleyisine hakim olmak.. aynı zamanda yemek yapımı sunumları ve personel idare hakimiyeti de konuya dahil...
Dünya aşçılar federasyonu tarafından seçilen aşçılar diyo Google baktinda şimdi valla hayatın kurtulmuş çok iyi geliri vardır Allah daha çok versin hayırlısını o uarismaydi dimi bende diyorum masterbchef nerden duydum oraya katilsaydin kazanırsın belli bı yere kadar sonuçta mesleğin master chef

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Kendimi övmek istemem ama bende Cok güzel çoban salatası yaparım söylemeyeyim dedim de sen master chef im diyince bizde boş değiliz yani daha bir kaç çeşit salata yapmisligimda vardır bunuda belirtiyim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,598
37,493
113
Dünya aşçılar federasyonu tarafından seçilen aşçılar diyo Google baktinda şimdi valla hayatın kurtulmuş çok iyi geliri vardır Allah daha çok versin hayırlısını o uarismaydi dimi bende diyorum masterbchef nerden duydum oraya katilsaydin kazanırsın belli bı yere kadar sonuçta mesleğin master chef
Ben Hilton ve shaerition otellerinde exoticks şeflik yaptım Masterchef programı personeli bizim otellerde kalıyorlardı zaten oraya bizi almazlar gelişmeye açık genç yetenekleri alırlar dost.. benim yaşım 45

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Ben Hilton ve shaerition otellerinde exoticks şeflik yaptım Masterchef programı personeli bizim otellerde kalıyorlardı zaten oraya bizi almazlar gelişmeye açık genç yetenekleri alırlar dost.. benim yaşım 45
Alırlar ya kim diyo onu okul degilki orası yetenekli aşçı ariyorlar sen katil dene bence