http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antalya & Bodrum Tatil Tavsiyesi

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Arkadaşlar Antalya yada Bodrum'da yaşayan veya buralarda tatil yapmış olan varsa şu an 2 gecelik buralarda uygun fiyata nerelerde güzel bı tatil yapabilirim . Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.🙂

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Arkadaşlar Antalya yada Bodrum'da yaşayan veya buralarda tatil yapmış olan varsa şu an 2 gecelik buralarda uygun fiyata nerelerde güzel bı tatil yapabilirim . Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.🙂
5 sene önce kemere gitmiştim ama şuan herşey çok pahalı iyi tatiller şimdiden

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,031
13,147
113
17 yil yasadim antalyada yeni geldim daha izmire 1.5 yıl oldu antalyayi tek geçerim

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,031
13,147
113
Olimpos-çıralı-belek-kemer

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,031
13,147
113
Sence fiyat ne olur ortalama
Su anki fiyatlari bilemiyorum dost malum pandemi bitmek uzere dolar euro kuru çok yüksek olimposta bungalo evleri var doga ile ic ice onlar uygun oluyor uygun sakin bi tatil istersen tavsiye ederim koylarıda çok güzel

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Hardcore icinse bodrum guvercinlik, kendi başına spinden kaldırdığın paraları yemek içinse ölüdenizi tek geçerim

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Maxx royal araştır fiyatlarını internetten belek oda güzel

Erjuninho

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
44
18
Tatilleri Aralık ocak gibi ayarlarsan 8-9 bin liraya gelecek beş günlük tatili üç bin liraya halledebilirsin. Aklında bulunsun seneye öyle yap. Dört senedir beş-yedi yıldızlı otellerde bi hafta tatil yapıyorum her şey dahil, sezonunda on bin liraları buluyor, erken rezervasyonla iki kupon parasına krallar gibi tatil yapıyorum valla. Sadece içtiğim içki üç bini geçiyor valla

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Su anki fiyatlari bilemiyorum dost malum pandemi bitmek uzere dolar euro kuru çok yüksek olimposta bungalo evleri var doga ile ic ice onlar uygun oluyor uygun sakin bi tatil istersen tavsiye ederim koylarıda çok güzel
Dost sence nedir tahmini 2 gece kalsam 3k yetermi sadece otel için

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Konyaalti dızo dolu Lara’ya git

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,399
20,726
113
Antalya'da yaşıyorum . Kaş Kalkan der geçerim . Olmypus da güzeldir . Ama bana göre en güzel tatil yeri kaş