- 3,904
- 3,193
- 113
Arkadaşlar Antalya yada Bodrum'da yaşayan veya buralarda tatil yapmış olan varsa şu an 2 gecelik buralarda uygun fiyata nerelerde güzel bı tatil yapabilirim . Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.🙂
5 sene önce kemere gitmiştim ama şuan herşey çok pahalı iyi tatiller şimdidenArkadaşlar Antalya yada Bodrum'da yaşayan veya buralarda tatil yapmış olan varsa şu an 2 gecelik buralarda uygun fiyata nerelerde güzel bı tatil yapabilirim . Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.🙂
17 yil yasadim antalyada yeni geldim daha izmire 1.5 yıl oldu antalyayi tek geçerimArkadaşlar Antalya yada Bodrum'da yaşayan veya buralarda tatil yapmış olan varsa şu an 2 gecelik buralarda uygun fiyata nerelerde güzel bı tatil yapabilirim . Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.🙂
Olimpos-çıralı-belek-kemerArkadaşlar Antalya yada Bodrum'da yaşayan veya buralarda tatil yapmış olan varsa şu an 2 gecelik buralarda uygun fiyata nerelerde güzel bı tatil yapabilirim . Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.🙂
Sence fiyat ne olur ortalamaOlimpos-çıralı-belek-kemer
Su anki fiyatlari bilemiyorum dost malum pandemi bitmek uzere dolar euro kuru çok yüksek olimposta bungalo evleri var doga ile ic ice onlar uygun oluyor uygun sakin bi tatil istersen tavsiye ederim koylarıda çok güzelSence fiyat ne olur ortalama
Dost sence nedir tahmini 2 gece kalsam 3k yetermi sadece otel içinSu anki fiyatlari bilemiyorum dost malum pandemi bitmek uzere dolar euro kuru çok yüksek olimposta bungalo evleri var doga ile ic ice onlar uygun oluyor uygun sakin bi tatil istersen tavsiye ederim koylarıda çok güzel
Otele yeter dost genede bi arastir derim otel sitelerinde az cok fiyat cikiyor olimpos cirali yaz ciksrDost sence nedir tahmini 2 gece kalsam 3k yetermi sadece otel için
Dost fiyat harbi çok uygun 2 gecelik 600 lira falan dedi havuzu var ahşap evler valla tam benlik bı arkadaşla gitmeyi düşünüyorumOtele yeter dost genede bi arastir derim otel sitelerinde az cok fiyat cikiyor olimpos cirali yaz ciksr
Kafa dinlemeye birebir dostumDost fiyat harbi çok uygun 2 gecelik 600 lira falan dedi havuzu var ahşap evler valla tam benlik bı arkadaşla gitmeyi düşünüyorum