- 1,367
- 880
- 113
350 bozuyor bende ama Bi umut bakalımÖyle dost bizde bastık ama gram umudum yok bozdurma olsa bozardım ama o da yok mucize lazım bu ma,ta 2 gol olması ıcın
350 bozuyor bende ama Bi umut bakalımÖyle dost bizde bastık ama gram umudum yok bozdurma olsa bozardım ama o da yok mucize lazım bu ma,ta 2 gol olması ıcın
.Bu maç barizbelliydi alt olacağı ama bizim gibi üst var sevdalı kerizlee olduğu sürece bu iddiadan kazanılmaz 😂 Maç 5 dakka durdu hakem 1 dakka veriyor adam karşı karşıya saçma sapan gol atmamak ıcın hareketler yapıyor vs ayarlı herşekilde bu maç max 1|0 Almanya kazanıd
Helal@Mayko78 dayı gelirse sendeyiz
Valla geçerlimi izlemedim ama inş aldıkTebrikler dostum kazandık ikimizde
Yorumun çürüdüBu maç barizbelliydi alt olacağı ama bizim gibi üst var sevdalı kerizlee olduğu sürece bu iddiadan kazanılmaz 😂 Maç 5 dakka durdu hakem 1 dakka veriyor adam karşı karşıya saçma sapan gol atmamak ıcın hareketler yapıyor vs ayarlı herşekilde bu maç max 1|0 Almanya kazanıd
Beni. Totem dost bu işin ucunda 40 k vardı ucuz yırttım mal gibi bozuyordum az daha 5 eYorumun çürüdü
Kahrından karalar bağlardınBeni. Totem dost bu işin ucunda 40 k vardı ucuz yırttım mal gibi bozuyordum az daha 5 e
Valla bende giden birşey yoktu ama 300 e bozup dedeye girecektim. Dayının şansına valla 😀😀Beni. Totem dost bu işin ucunda 40 k vardı ucuz yırttım mal gibi bozuyordum az daha 5 e