- 1,370
- 880
- 113
Valla açık oynasalar olacakta bakalımAynen öyle cano bize dep 1.5 lazım olabilir ihtimali yüksek Porto 1 atsa devami gelecek
Valla açık oynasalar olacakta bakalımAynen öyle cano bize dep 1.5 lazım olabilir ihtimali yüksek Porto 1 atsa devami gelecek
Ulan Porto başka zaman saldirir iyValla açık oynasalar olacakta bakalım
Gudubet uğramıştır buraya belki dayı 😃😃Ulan Porto başka zaman saldirir iy
Canooo o hiç eksilmiyorki hayatimizdanGudubet uğramıştır buraya belki dayı 😃😃
Canoo atmadı adiler zora girdi artık bakalim@Mayko78 dayı gelirse sendeyiz
Sağlık olsun dayı bakalımCanoo atmadı adiler zora girdi artık bakalim
Uğursuz turşu girdi herhalde ondan 😅Sağlık olsun dayı bakalım
Ossurmaktan götündeki donu çürütmüşsün neredeyse fındık. Bi baltaya sahip olamamış ays latte içeçem diye kafe geze geze çürümüşsün ileri git burdan senin gibi eşeğe kendimi banlatmayacam ama söylediklerimide iyi biliyorsun 😃portekiz goal dahi atamaz ahaha dep 1.5 alt 4000 basıldı
@Shellac bu şahsın ilk hesabı kasımpasa93 olması gerek, banlandı. İkinci hesabı cano33 tarzı bir şeydi, banlandı. Üçüncü hesabı anl94 multi açtıgı icin sınırsız ban zaten yiyecek ancak bu ettigi hakaretler de yanına kar kalmamalı. Takdir size kalmışOssurmaktan götündeki donu çürütmüşsün neredeyse fındık. Bi baltaya sahip olamamış ays latte içeçem diye kafe geze geze çürümüşsün ileri git burdan senin gibi eşeğe kendimi banlatmayacam ama söylediklerimide iyi biliyorsun 😃
Ulan sen ağır Bi yalakasın. Noldu sataştın bende olan durumunu anlattım zoruna gitti herhalde. Brentford senin multindi noldı seni barındırıyor yetkililer. Onu yediler sen kaldın.@Shellac bu şahsın ilk hesabı kasımpasa93 olması gerek, banlandı. İkinci hesabı cano33 tarzı bir şeydi, banlandı. Üçüncü hesabı anl94 multi açtıgı icin sınırsız ban zaten yiyecek ancak bu ettigi hakaretler de yanına kar kalmamalı. Takdir size kalmış
yalan söylerken hic utanmıyor da xD bu forumda sen yokken biz vardık brentfordla roll yaptım zamanında nasıl multim oluyor ahahahaahahUlan sen ağır Bi yalakasın. Noldu sataştın bende olan durumunu anlattım zoruna gitti herhalde. Brentford senin multindi noldı seni barındırıyor yetkililer. Onu yediler sen kaldın.
Sen ağır Bi turşusun bunu bütün forumda biliyor zaten. Fazla seni kaale almıyorum. Sen git ays latteni iç kamışı takarakyalan söylerken hic utanmıyor da xD bu forumda sen yokken biz vardık brentfordla roll yaptım zamanında nasıl multim oluyor ahahahaahah
Banada öyle geldi valla 25 den sonraBu maç barizbelliydi alt olacağı ama bizim gibi üst var sevdalı kerizlee olduğu sürece bu iddiadan kazanılmaz 😂 Maç 5 dakka durdu hakem 1 dakka veriyor adam karşı karşıya saçma sapan gol atmamak ıcın hareketler yapıyor vs ayarlı herşekilde bu maç max 1|0 Almanya kazanıd
Öyle dost bizde bastık ama gram umudum yok bozdurma olsa bozardım ama o da yok mucize lazım bu ma,ta 2 gol olması ıcınBanada öyle geldi valla 25 den sonra