http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı anl94 | Portekiz 2 Atar

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.65

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,656
14,919
113
Hadi cr7 yap şu açılışı

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,656
14,919
113
Hangi taraf 1 yazarsa ondan sonra kopar bu maç

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,656
14,919
113
35 e kadar 1 geldi geldi dep hadi 1 yaz ümit edek bari aw

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,924
10,849
113
portekiz goal dahi atamaz ahaha dep 1.5 alt 4000 basıldı

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,370
880
113
portekiz goal dahi atamaz ahaha dep 1.5 alt 4000 basıldı
Ossurmaktan götündeki donu çürütmüşsün neredeyse fındık. Bi baltaya sahip olamamış ays latte içeçem diye kafe geze geze çürümüşsün ileri git burdan senin gibi eşeğe kendimi banlatmayacam ama söylediklerimide iyi biliyorsun 😃

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,924
10,849
113
Ossurmaktan götündeki donu çürütmüşsün neredeyse fındık. Bi baltaya sahip olamamış ays latte içeçem diye kafe geze geze çürümüşsün ileri git burdan senin gibi eşeğe kendimi banlatmayacam ama söylediklerimide iyi biliyorsun 😃
@Shellac bu şahsın ilk hesabı kasımpasa93 olması gerek, banlandı. İkinci hesabı cano33 tarzı bir şeydi, banlandı. Üçüncü hesabı anl94 multi açtıgı icin sınırsız ban zaten yiyecek ancak bu ettigi hakaretler de yanına kar kalmamalı. Takdir size kalmış

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,370
880
113
@Shellac bu şahsın ilk hesabı kasımpasa93 olması gerek, banlandı. İkinci hesabı cano33 tarzı bir şeydi, banlandı. Üçüncü hesabı anl94 multi açtıgı icin sınırsız ban zaten yiyecek ancak bu ettigi hakaretler de yanına kar kalmamalı. Takdir size kalmış
Ulan sen ağır Bi yalakasın. Noldu sataştın bende olan durumunu anlattım zoruna gitti herhalde. Brentford senin multindi noldı seni barındırıyor yetkililer. Onu yediler sen kaldın.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,924
10,849
113
Ulan sen ağır Bi yalakasın. Noldu sataştın bende olan durumunu anlattım zoruna gitti herhalde. Brentford senin multindi noldı seni barındırıyor yetkililer. Onu yediler sen kaldın.
yalan söylerken hic utanmıyor da xD bu forumda sen yokken biz vardık brentfordla roll yaptım zamanında nasıl multim oluyor ahahahaahah

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,408
6,029
113
Bu maç barizbelliydi alt olacağı ama bizim gibi üst var sevdalı kerizlee olduğu sürece bu iddiadan kazanılmaz 😂 Maç 5 dakka durdu hakem 1 dakka veriyor adam karşı karşıya saçma sapan gol atmamak ıcın hareketler yapıyor vs ayarlı herşekilde bu maç max 1|0 Almanya kazanıd

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,370
880
113
yalan söylerken hic utanmıyor da xD bu forumda sen yokken biz vardık brentfordla roll yaptım zamanında nasıl multim oluyor ahahahaahah
Sen ağır Bi turşusun bunu bütün forumda biliyor zaten. Fazla seni kaale almıyorum. Sen git ays latteni iç kamışı takarak

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,370
880
113
Bu maç barizbelliydi alt olacağı ama bizim gibi üst var sevdalı kerizlee olduğu sürece bu iddiadan kazanılmaz 😂 Maç 5 dakka durdu hakem 1 dakka veriyor adam karşı karşıya saçma sapan gol atmamak ıcın hareketler yapıyor vs ayarlı herşekilde bu maç max 1|0 Almanya kazanıd
Banada öyle geldi valla 25 den sonra