Altılı hergün koşuyor kardeş yarın bulursunIntihar etmeye gidiyorum
Altılı hergün koşuyor kardeş yarın bulursunIntihar etmeye gidiyorum
Şans olsa olurdu zaten gördün bakma oynasak gelmezdi bosverSermaye yapamadik butraguenoyla oynayacaktik. Bizden adam olmaz
Sen bu işte iyisin anlaşılan dostBurda essek getir rol yaparsın ne diyin sana ya özelden de sormuşsun kupon şurada faydalanın diye minimum fiyatla çıkardım . Allah aşkına ya
5 10 dk ile kaçırdık ya. Sermayeyi ayarladik da yarisa yetismediBurda essek getir rol yaparsın ne diyin sana ya özelden de sormuşsun kupon şurada faydalanın diye minimum fiyatla çıkardım . Allah aşkına ya
Kupon tutdumu5 10 dk ile kaçırdık ya. Sermayeyi ayarladik da yarisa yetismedi
Sonra o da elden gitti puahha5 10 dk ile kaçırdık ya. Sermayeyi ayarladik da yarisa yetismedi
Son ayağa kaldi 8 at var mucize olmazsa tuttuKupon tutdumu
Tuttu sayılır dayi. Bu dost cok guzel 6li kuponlari cikariyor. Gecen 200liraya 150k aldi 2kezKupon tutdumu
Şa an belgrathan gelse bile 2500 verir süprizde gelirse sen düşün iyi para kazandın yine iyi oynuyorsun bu oyunuKesinlikle selime yazar kaçırmadı 9 u kendinize yormadi
Bol şanslar dostSon ayağa kaldi 8 at var mucize olmazsa tuttu
Hemen beşli yapacaktın dost5 10 dk ile kaçırdık ya. Sermayeyi ayarladik da yarisa yetismedi
Muhasebeci dostum eğer muhasaben kurtarıyorsa bugün bana bir rol yaptırabilir misinSon ayağa kaldi 8 at var mucize olmazsa tuttu
5gelmesin ya is gormez
Ah bu arkadaşın nik farklı eski nikle oynamistiniz sanırım o arkadasmiTuttu sayılır dayi. Bu dost cok guzel 6li kuponlari cikariyor. Gecen 200liraya 150k aldi 2kez
2. Altılı tutarsa çok dagiticam sadece ilki tutarsa yine 3 5 dağıtırım . Şuan kuponlara 13 bin TL yatirmisim . Favori gelse 10 k Kar la çok kişiye faydam olmazMuhasebeci dostum eğer muhasaben kurtarıyorsa bugün bana bir rol yaptırabilir misin
Yok ya onlar kagit helva :dAh bu arkadaşın nik farklı eski nikle oynamistiniz sanırım o arkadasmi
Bendim 😁Ah bu arkadaşın nik farklı eski nikle oynamistiniz sanırım o arkadasmi