- 80,244
- 53,079
- 113
Vay anasini super en iyisi geldi 3 ne atak yapti la 9 ondeydi
Aynı sahipleri aynı orjinle dünde kazanmıştı bu aygıtın yavrulai esecek belli olduVay anasini super en iyisi geldi 3 ne atak yapti la 9 ondeydi
Vallaha yav bizde alamadik şaka gibiYine paranın altında kaldım . Clypso sen tam bir malsin yemin ederim ksuura bakma ama sırf senin icinn paylaştım aq kuponunu oynamasın ya
Valla ne desn haklisin amkYine paranın altında kaldım . Clypso sen tam bir malsin yemin ederim ksuura bakma ama sırf senin icinn paylaştım aq kuponunu oynamasın ya
Takip et dost ekle hepAynı sahipleri aynı orjinle dünde kazanmıştı bu aygıtın yavrulai esecek belli oldu
Eşek mi geldi suatımVay anasini super en iyisi geldi 3 ne atak yapti la 9 ondeydi
Sermaye yapamadik butraguenoyla oynayacaktik. Bizden adam olmazYine paranın altında kaldım . Clypso sen tam bir malsin yemin ederim ksuura bakma ama sırf senin icinn paylaştım aq kuponunu oynamasın ya
Yav Allah kahretsin hep parasız zamnda mi denk gelir bu kuponlar,gerçi anlamadığım için tutar yine yanlış oynar kahrimdan saçıma ak düşerdiYine paranın altında kaldım . Clypso sen tam bir malsin yemin ederim ksuura bakma ama sırf senin icinn paylaştım aq kuponunu oynamasın ya
Seliminde payı var idareli bindiAynı sahipleri aynı orjinle dünde kazanmıştı bu aygıtın yavrulai esecek belli oldu
Sayilir aynen ama oynanan kuponlar icin en iyisiEşek mi geldi suatım
Suata haftanın üç günü urfa hipodromunda at yarışı izleme cezası verıyoruz dostSermaye yapamadik butraguenoyla oynayacaktik. Bizden adam olmaz
Kesinlikle selime yazar kaçırmadı 9 u kendinize yormadiSeliminde payı var idareli bindi
Parayı sevmiyorum deValla ne desn haklisin amk
Ömrüm bunu gormey yetmeyecek maalesfSuata haftanın üç günü urfa hipodromunda at yarışı izleme cezası verıyoruz dost
Dayi para yomtu oynayamadik napak yavParayı sevmiyorum de
Burda essek getir rol yaparsın ne diyin sana ya özelden de sormuşsun kupon şurada faydalanın diye minimum fiyatla çıkardım . Allah aşkına yaIntihar etmeye gidiyorum