- 5,169
- 3,074
- 113
Şuan 2 yarış kaldı tek korktugum at 5. Ayak 1 o gelmezse tuttu misli kupon
At favori hiç çalışması yok nasıl tutuluyor ilginçŞuan 2 yarış kaldı tek korktugum at 5. Ayak 1 o gelmezse tuttu misli kupon
Kanka viraj donulurken cok guzel yol acti kendini disari atti. Muslume tek yaris yeter demistim zorlamadi biziNet aldi
Güzel kupon hocam tutsun bu ayağı da geçtinŞuan 2 yarış kaldı tek korktugum at 5. Ayak 1 o gelmezse tuttu misli kupon
Real zayif rakibine acimadi wolsburg 2 0 ilk mac 2. Mac 3 tane ronaldo salladi ya o tur gibi oldu3 için easy
At alalim la cok para varmis yaris alirsa puahahKanka viraj donulurken cok guzel yo acti kendini disari atti. Muslume tek yaris yeter demistim zorlamadi bizi
Gökhan kocakayadan dolayı korkma Bi şey olmaz sen 3ü getirmeye bak 5. AyaktaAt favori hiç çalışması yok nasıl tutuluyor ilginç
La oynayamadik takir takir geldi hepsiHelal suatım bi beygirler kalmıştı takip etmediğimiz muhah
Hahahahshs ben bi ara baktim lan valla. Bakim masrafıni odeyemeyiz 😂At alalim la cok para varmis yaris alirsa puahah
Gökhan biniyo yaAt favori hiç çalışması yok nasıl tutuluyor ilginç
Kupon bedeli neydiLa oynayamadik takir takir geldi hepsi
2 tane var bizim oynayacagimiz 259 laKupon bedeli neydi
Bi rolling parası 😄2 tane var bizim oynayacagimiz 259 la
Kanka 3 u getirmemiz lazim. En kotu 2. Ha bunlar disinda 7 ya da 11 cok iyi olur ama misli kuponu yatar2 tane var bizim oynayacagimiz 259 la
He ya sabah vardi bilseydik tutardik 1 gole 3.5k gitti birde o var tabiBi rolling parası 😄
La bence asil misli önemli az versede misli onu baya one cikartir 3 gelsinnKanka 3 u getirmemiz lazim. En kotu 2. Ha bunlar disinda 7 ya da 11 cok iyi olur ama misli kuponu yatar
Tabii tabii en kotu senaryoyu dusundum benLa bence asil misli önemli az versede misli onu baya one cikartir 3 gelsinn