Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Anime Tavsiye - Black Lagoon

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,372
3,116
113
10'larca anime izleyen birisi olarak söyleyebilirim ki tadı damağımda kaldı. Can sıkıntısına bire bir

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,030
2,783
113
Konu açmak bu kadar basit olmamalı.

Bir içerik yazınız bir fikriniz bir linkiniz olsun.

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
2,104
113
Kimetsu no yaiba gerisi boş

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,723
2,758
113
Higurashi no Naku Koro ni

Korku - Gerilim - Şizofreni sevenler bakabilir
Başta anlaması zor geliyor sonra sarıyor

Tate No Yuusha ve Sword Art Online

Oyun türü sevenler bu ikisine bakabilir

One Punch Man

Komedi - Aksiyon sevenler bakabilir 3. Sezon da bitmek üzere

Bu da izlemek için önerdiğim site

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,103
833
113
Konu açmak bu kadar basit olmamalı.

Bir içerik yazınız bir fikriniz bir linkiniz olsun.
Muhabbet Havadan Sudan kategorisindesin dostum isteyen istediği herşeyi açabilir yasak bi içerik olmadıkça ilgini çekmiyosa konuya girmez yorum atıpta ortalığı kirletmezsin bukadar basit.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,030
2,783
113
Muhabbet Havadan Sudan kategorisindesin dostum isteyen istediği herşeyi açabilir yasak bi içerik olmadıkça ilgini çekmiyosa konuya girmez yorum atıpta ortalığı kirletmezsin bukadar basit.
tmm

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,210
997
113
Angel beats 10 bölümlük mükemmel ötesi bir anime izlemeyen yoktur zaten

Mirai nikki yine 10 bölümlük final bölümünde ağlama garantisi veriyorum :D

Devilman Crybaby netflixte var +21 içeriklere sahip tam bir başyapıttır.

Clannad / Clannad After story uzun solukludur 50 bölüm toplamda ilk 40 bölüm cok sıkılırsınız ama son 10 bölüm o kadar hüzünlüdür ki en az 2 ay kırmızı gözlerle gezersiniz.

A silent voice, i want to eat your pancreas ikisi de tek bölüm, mükemmeldir pişman olmazsınız

aklıma gelen beni sarsan yapıtlar bunlar, daha çok var tabi ama herkesin ölmeden bunları izlemesi gerektiğini düşünüyorum.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,372
3,116
113
Anime izleyen erkek vurduruyodur
Valla dostum bi dönem ben de anime izleyen yetişkinlere bıyık altından gülüyordum koca adamlar çizgi film izliyorlar diye ama Death Note, Monter gibi birkaç tane anime izleyince senaryosuna hayran kaldım

Örneğin Hızlı ve Öfkeli serisi dünyada milyonlarca kişi tarafından izleniyor ama senaryosu ancak 11-12 yaşında bir çocuğun yazabileceği sığlıkta. Herif ilk filmde basit bir petrol tankeri hırsızıyken artık neredeyse dünya güçlerine kafa tutuyor aq. Yani sebep ne. İyi araba kullanıyor ve kolları güçlü diye mi :)

Bence esas John Wick, Hızlı ve Öfkeli, Jason Statham filmleri veya Polat Alemdar izlemek falan komik. Çünkü senaryoları gerçekten çok çocuksu. Başrol karakterlerinin ego mastürbasyonundan başka birşey göremiyorsun. Ancak bir çocuk dünyayı böyle zannedebilir. Hatta 40 kişiyle kavgaya girerken hepsinin tek tek üzerine gelmesi gerekir. Hepsi sırasını bekliyor aq :) Veya yarım metreden ateş eder ıskalar falan

Bütün dünya da bu filmleri hayranlıkla izler. Çünkü erkekler kendilerini öyle hayal ederler

Kim çocuk mesela. Bu filmleri izleyenler mi yoksa anime izleyenler mi ?

Son düzenleme:

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,150
1,003
113
Kısa kısa bir çok anime izledim ama uzun soluklu animeler daha keyifli geliyor bana efsanelerden bleach, naruto, one piece, hunter x hunter, fairy tail gibi izlemediyseniz izleyin herkese tavsiye ederim