- 5,371
- 3,112
- 113
10'larca anime izleyen birisi olarak söyleyebilirim ki tadı damağımda kaldı. Can sıkıntısına bire bir
Solo leveling. izlemediysen tavsiye ederim hocam10'larca anime izleyen birisi olarak söyleyebilirim ki tadı damağımda kaldı. Can sıkıntısına bire bir
Üstüne tanimamSolo leveling. izlemediysen tavsiye ederim hocam
Yeni sezonu bekliyorum muazzam bir animeSolo leveling. izlemediysen tavsiye ederim hocam
OkiroooooÜstüne tanimam
Muhabbet Havadan Sudan kategorisindesin dostum isteyen istediği herşeyi açabilir yasak bi içerik olmadıkça ilgini çekmiyosa konuya girmez yorum atıpta ortalığı kirletmezsin bukadar basit.Konu açmak bu kadar basit olmamalı.
Bir içerik yazınız bir fikriniz bir linkiniz olsun.
tmmMuhabbet Havadan Sudan kategorisindesin dostum isteyen istediği herşeyi açabilir yasak bi içerik olmadıkça ilgini çekmiyosa konuya girmez yorum atıpta ortalığı kirletmezsin bukadar basit.
Valla dostum bi dönem ben de anime izleyen yetişkinlere bıyık altından gülüyordum koca adamlar çizgi film izliyorlar diye ama Death Note, Monter gibi birkaç tane anime izleyince senaryosuna hayran kaldımAnime izleyen erkek vurduruyodur
Aferin
Keşke konulara cevap verirken de bu kadar basit olmasa bi iq testi olsaKonu açmak bu kadar basit olmamalı.
Bir içerik yazınız bir fikriniz bir linkiniz olsun.
Attack on titan ve demon slayer izle çok hoşuna gider izlemediysen10'larca anime izleyen birisi olarak söyleyebilirim ki tadı damağımda kaldı. Can sıkıntısına bire bir