- 4,666
- 2,764
- 113
Anime izliyorsanız ve Squid Game dizisini de sevdiyseniz, bu dizinin ilham aldığı '' Kaiji: Ultimate Survivor '' isminde bir anime var. İzlemenizi öneririm
Attack on titandan sonra hiç bir anime tat vermiyorAnime izliyorsanız ve Squid Game dizisini de sevdiyseniz, bu dizinin ilham aldığı '' Kaiji: Ultimate Survivor '' isminde bir anime var. İzlemenizi öneririm
Jojo'yu izliyordum en son. İlk 2 sezon iyiydi ama 3. sezon baya batırmışlar. Berserk mangasını okumanı tavsiye ederim. Çizimleri ve konusu çok iyi. Karanlık fantezi türünde bir manga. Hatta manga kitapları Türkiye'de toplatılmıştı bi araAttack on titandan sonra hiç bir anime tat vermiyor
Onu sevmedim ben knk kumarı birakicam meşgale lazım önerdiğin animeler var mı fantastik titan vs gibiJojo'yu izliyordum en son. İlk 2 sezon iyiydi ama 3. sezon baya batırmışlar. Berserk mangasını okumanı tavsiye ederim. Çizimleri ve konusu çok iyi. Karanlık fantezi türünde bir manga. Hatta manga kitapları Türkiye'de toplatılmıştı bi ara
Komedi türünde One Punch Man, Chainsaw Man gibi animeler varOnu sevmedim ben knk kumarı birakicam meşgale lazım önerdiğin animeler var mı fantastik titan vs gibi
Bazılarını izledim black clover var bir deKomedi türünde One Punch Man, Chainsaw Man gibi animeler var
Fantastik anime olarak Jujutsu Kaisen, Bleach, Demon Slayer, Tokyo Goul (biraz ergen animesi ) önerebilirim
Bunların dışında Black Logoon ve Cowboy Bebop gibi animeler de çok iyi
Eyvallah kardeşimKomedi türünde One Punch Man, Chainsaw Man gibi animeler var
Fantastik anime olarak Jujutsu Kaisen, Bleach, Demon Slayer, Tokyo Goul (biraz ergen animesi ) önerebilirim
Bunların dışında Black Logoon ve Cowboy Bebop gibi animeler de çok iyi
Bleach izlememişsindirAttack on titandan sonra hiç bir anime tat vermiyor