http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Anime Severlere Öneri

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,666
2,764
113
Anime izliyorsanız ve Squid Game dizisini de sevdiyseniz, bu dizinin ilham aldığı '' Kaiji: Ultimate Survivor '' isminde bir anime var. İzlemenizi öneririm

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Anime izliyorsanız ve Squid Game dizisini de sevdiyseniz, bu dizinin ilham aldığı '' Kaiji: Ultimate Survivor '' isminde bir anime var. İzlemenizi öneririm
Attack on titandan sonra hiç bir anime tat vermiyor

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,176
3,079
113
Bende anime seviyorum ama kısa matrajli olanindan

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,666
2,764
113
Attack on titandan sonra hiç bir anime tat vermiyor
Jojo'yu izliyordum en son. İlk 2 sezon iyiydi ama 3. sezon baya batırmışlar. Berserk mangasını okumanı tavsiye ederim. Çizimleri ve konusu çok iyi. Karanlık fantezi türünde bir manga. Hatta manga kitapları Türkiye'de toplatılmıştı bi ara

oguzhanc

thewest
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
94
28
No game no life ve solo leveling fav 3 tane anime izleme sitem var kafayı yedim 😂

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Jojo'yu izliyordum en son. İlk 2 sezon iyiydi ama 3. sezon baya batırmışlar. Berserk mangasını okumanı tavsiye ederim. Çizimleri ve konusu çok iyi. Karanlık fantezi türünde bir manga. Hatta manga kitapları Türkiye'de toplatılmıştı bi ara
Onu sevmedim ben knk kumarı birakicam meşgale lazım önerdiğin animeler var mı fantastik titan vs gibi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,666
2,764
113
Onu sevmedim ben knk kumarı birakicam meşgale lazım önerdiğin animeler var mı fantastik titan vs gibi
Komedi türünde One Punch Man, Chainsaw Man gibi animeler var

Fantastik anime olarak Jujutsu Kaisen, Bleach, Demon Slayer, Tokyo Ghoul (biraz ergen animesi ) önerebilirim

Bunların dışında Black Logoon ve Cowboy Bebop gibi animeler de çok iyi

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113

Fantastik anime olarak Jujutsu Kaisen, Bleach, Demon Slayer, Tokyo Goul (biraz ergen animesi ) önerebilirim

Bazılarını izledim black clover var bir de

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113

Fantastik anime olarak Jujutsu Kaisen, Bleach, Demon Slayer, Tokyo Goul (biraz ergen animesi ) önerebilirim

Eyvallah kardeşim

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,823
864
113
Steins;Gate nirvanası bu animelerin daha iyisi var diyen belki 1tane üstüne söyler o da tartışılır tavsiye ederim