Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Almanya Vs Türkiye

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,686
730
113
Beyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen
Bir paket malbroro ne kadar kardes onuda soylesene Türkiye çok iyi değilde bu kadar da abartmayin ak partilide degilim bu arada linclenmeyim sonra

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,054
12,224
113
TL ye göre çok ama alım gücü iki ülkesinde çok fazla Almanya'da 1 günlük kazancınla buzdolabını fulleye biliyorsun tr de bu imkansız
Aynen o günlük yada saatlik kazancıyla ne alabiliyo mesela burada 1 saatlik ücretle 1 paket sigara ve yemeğini yiyip doyuyorsun

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,054
12,224
113
Burada ki şuan yetişen yada son 5 senedir gelen nesil ekonomisti hiç sevmiyo güzel nesil geliyo sonumuz iyi olacak

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Burada ki şuan yetişen yada son 5 senedir gelen nesil ekonomisti hiç sevmiyo güzel nesil geliyo sonumuz iyi olacak
Koyun neslinin de sonu geldi işte
Adam daş geçer gibi evlenin 150 bin kredi vereyim diyor ulan Bi dügün solunu kiralamak zaten 150k dan başlıyor ekonomist bey

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,478
6,599
113
Beyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen
dost bunu sabaha kadar anlat bizim nsan anlamaz rte der. o yüzden geri gelme keyfine bak işte.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Eleştiri yaptimmi vatan haini dinsiz kitapsi diyorlar şuan bastakiler aşırı iyi musluman değil mi ozaman niye bu kadsr ahlaksizlik yolsuzluk arttı ben bunların inandığı dinden değilim Müslümanlık buysa demez mi vatandaşta.